Klean Kanteen Gives Back: ontdek organisaties in je buurt!

Klean Kanteen Gives Back

Klean Kanteen Gives Back is een campagne bedoeld om natuur- en milieuorganisaties in je buurt te ontdekken én jullie mee te laten beslissen welke Klean Kanteen zal ondersteunen! Milieuorganisaties kunnen nog tot 1 november een aanvraag indienen voor een beurs tot €3000.

Als 1% for the Planet lid doneert Klean Kanteen elk jaar 1% van de verkoop aan natuur- en milieuorganisaties wereldwijd. Tot 1 november 2022 gaan ze opnieuw op zoek naar natuur- en milieuorganisaties die voor jou en hun klanten een verschil maken.

In november volgt de publieke stemming waarbij iedereen een stem kan uitbrengen op zijn/haar favoriete organisatie. Per land (België, Nederland, Frankrijk) krijgt de organisatie met de meeste stemmen een beurs tot 3000 euro.

Ontdek organisaties in je buurt

De eerste organisaties hebben reeds een aanvraag ingediend. Ontdek ze via kleankanteen-gives-back.eu. Sommigen ondersteunt Klean Kanteen reeds op lange termijn (grijze marker), andere dienden recent een applicatie in voor een Klean Kanteen Gives Back beurs (groene marker).

Zelf betrokken bij een natuurorganisatie die even gepassioneerd is door de natuur als Klean Kanteen? Dien dan zelf een applicatie in voor je project!