Home Berghen WIN Tarvisio 2 wandelschoenen van het Belgische merk BERGHEN

WIN Tarvisio 2 wandelschoenen van het Belgische merk BERGHEN

0
WIN Tarvisio 2 wandelschoenen van het Belgische merk BERGHEN

Geen herfst voelt als een echte herfst zonder een heerlijke herfstwandeling! En daarvoor heb je een goed paar wandelschoenen nodig. Fantastisch nieuws dus dat we van het Belgische kwaliteitsschoenenmerk BERGHEN niet één, maar twee paar Tarvisio 2 wandelschoenen mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Wie het Belgische merk Berghen kent, weet dat hun schoenen alles in huis hebben om bergen te verzetten, symbolische of echte. Berghen rust al sinds 1993 – bijna 30 jaar dus – gezinnen uit voor al hun wandelavonturen met een compleet gamma wandelschoenen van niveau A tot C. Bovendien verenigen al hun designs het beste van twee werelden: het is een product van Belgische bodem, op een eerlijke en duurzame manier gemaakt in Europa door de beste Italiaanse en Portugese schoenmakers.

WIN een van twee paar BERGHEN Tarvisio 2 wandelschoenen

Deze stoere, uniseks wandelschoenen (niveau AB) heeft een hoge schacht en is geschikt voor vlak of heuvelachtig terrein. Het model is  soepeler, wat de Tarvisio 2 ideaal maakt voor uitstapjes in het bos, over paden van asfalt, rotsen of aarde.

Voor een uitstekende grip kan je rekenen op de Vibram Civetta-buitenzool, terwijl een speciaal inzetstuk in de hak een goede schokabsorptie garandeert. De asymmetrische vorm zorgt dan weer voor een natuurlijk voetafrol.

De bovenkant van de schoen is van waterafstotend suède met inzetstukken van soepel Cordura 500-nylon. Ook de versterkte teen is overtrokken met een laag waterbestendig suède. Het Berghen-Tex-membraan tot slot maakt de schoen ademend en waterbestendig. Dankzij dit membraan wordt transpiratie afgevoerd en is de schoen uitstekend bestand tegen vocht van buiten.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: Wat zijn drie belangrijke eigenschappen van de stof ‘cordura’, waar de bovenkant van de Tarvisio 2 deels is gemaakt?

Tip: het antwoord vind je in de uitleg over de technologieën die Berghen gebruikt op deze pagina.

2. Check je maat in deze maattabel.

3. Kies je favoriete kleur: Anthracite/Blue (beschikbaar in maat 37 t/m 46), Brown/Orange (maat 36 t/m 45) of Brow/Red (36 t/m 47).

4. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 17 oktober 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/Berghen_shoes of www.facebook.com/Berghen4U

5. Een onschuldige hand trekt maandag 17 oktober de winnaar en maakt deze op het eind van de dag bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negen + twee =