Home Featured WIN WIN WIN! Een jas van Sprayway voor hem, haar of een mini-me

WIN WIN WIN! Een jas van Sprayway voor hem, haar of een mini-me

0
WIN WIN WIN! Een jas van Sprayway voor hem, haar of een mini-me

Far Out geeft via haar Instagram-account twee jassen van Sprayway weg! Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram account. Twee gelukkigen krijgen hun nieuwe jas voor kerst opgestuurd. Nog net voor het echt koud wordt, dus waag je kans!

Wie in een kikkerland als België woont en Sprayway nog niet kent, moeten we dringend wakkerschudden. Dit merk met roots in het gure Manchester weet namelijk als geen ander hoe je te beschermen tegen weer, regen en wind. Met dank aan de Belgische verdeler Hike-a-Way mogen we twee jassen weggeven. Aan jou de keuze welke je het liefst hebt.

Optie 1: Een jas voor hem

De Monsal Jacket is een supermooie urban jas, die je zowel gekleed als sportief kan dragen; in de stad of tijdens je wandeling heb je het lekker warm dankzij zijn uitstekende isolatie. De jas valt lang, heeft een praktische tweewegrits alsook verstelbare manchetten en de kap is afneembaar, zodat je de jas in alle omstandigheden kan dragen.

Winkelwaarde: € 235.

Optie 2: Een jas voor een mini-me:

‘Mama, papa ik wil mijn jas niet aandoen…’. Deze zin ga je niet meer horen wanneer je kind de voordelen van deze Neb donsjas van Sprayway ontdekt. Deze jas houdt je mini-me namelijk goed warm, maar ademt ook heel goed, waardoor je kind het niet snel te warm krijgt en haar of zijn lichaamstemperatuur goed wordt gereguleerd.

Winkelwaarde: € 80.


Optie 3: Een jas voor haar

De Wanda insulated spreekt voor zich. Dit is een topper van regenjas. Wind- en waterdicht en met extra voering aan de binnenkant. Een technische jas dus, met een verstelbare capuchon, een tweewegrits en aanpasbare manchetten. Tegelijk is de Wanda ook superelegant. Kortom: de enige jas die je nodig hebt om de winter goed door te komen.

Winkelwaarde: € 210.


Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Deze winactie loopt van maandag 5 december t/m zondag 11 december 2022. Een laat Sinterklaas- of vroeg kerstcadeautje dus!

Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Sprayway (sprayway)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je een winterse wandeling wil maken, kies je favoriete jas en zet de gewenste maat erbij.
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht.

De winnaar maken we uiterlijk 13 december via onze kanalen bekend.

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien − negen =