Home Merken Häago WIN een ‘Hou-je-warm’-pakket van Woolpower en Häago!

WIN een ‘Hou-je-warm’-pakket van Woolpower en Häago!

0
WIN een ‘Hou-je-warm’-pakket van Woolpower en Häago!

Nee, die vriestemperaturen deze week vinden we maar niks. Maar er is licht aan het einde van de koude tunnel! Van Woolpower en Häago mogen we namelijk drie ‘Hou-je-warm’-pakketten weggeven. Wat erin zit? Zalige polswarmers en sokken van Woolpower en superhandige body-, hand- en voetwarmers van Häago. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Laat de kou je vooral niet tegenhouden om te genieten van de outdoors. Mits de juiste uitrusting deren die temperaturen rond het vriespunt niet. Maar toegegeven: koude handen en koude voeten hebben… Dat is het ergst van al. Maar daar hebben Woolpower en Häago dus een oplossing voor.

Woolpower ken je misschien al. Dit duurzame Zweedse outdoormerk maakt als sinds begin jaren 70 thermische onderkleding, tussenlagen en accessoires van de fijnste merinoswol.

Aan de basis ligt Woolpowers ‘Ullfrotté Original’, een extra isolerende en duurzame breitechniek die oorspronkelijk speciaal was ontwikkeld op vraag van het Zweedse leger.

Sindsdien gaat een team van ingenieurs elke dag weer op zoek naar nieuwe vezels om doorheen de wol te weven en kledingstukken nog functioneler te maken, zonder de optimale werking van merinoswol tegen te gaan. Wat veel mensen niet weten, is dat je alle producten van Woolpower kan wassen op 60 °C en zelfs (op medium temperatuur) in de droger mag stoppen.

Häago is een merk met roots in het VK, een land dat niet onbekend is met guur weer en koude temperaturen… Vandaar de idee om hand-, teen-, voet- en bodywarmers te maken.

In slechts vijf minuten bereiken de warmers een temperatuur van 50 graden Celsius. Elke warmer bevat alleen natuurlijke ingrediënten en kan dus volledig worden gerecycleerd.

Win een ‘Hou je warm’-pakket t.w.v. (3x € 90 elk)

Ons ‘Hou-je-warm’-pakket bevat een paar polswarmers en een paar sokken van Woolpower plus een body-, hand- en voetwarmer van Häago. Samen goed voor een totale waarde van circa € 90. En dit dus keer drie. We geven namelijk drie pakketten weg.

De sokken die we hebben uitgekozen zijn de Socks 400. Deze zijn gemaakt van 64% merinoswol, 35% polyamide en 1% elastaan. Hier passen in dezelfde kleur polswarmers bij (niet dat je zoals op de foto buiten in je blote benen op je sokken rondloopt, maar het idee telt).

De kleur van de polswarmers en sokken kan je kiezen. We hebben ze in het herfstrood (links op de foto hieronder), bosgroen (rechts) of dennengroen (2de van links). Vergeet je sokmaat niet op te geven!

De warmers van Häago in het pakket zijn de drie populairste, namelijk de body-, hand- en voetwarmers. Perfect voor wanneer je gaat skiën, snowboarden, een zalige winterwandeling maakt, gaat hardlopen in de sneeuw of gewoon graag van buiten zijn in de winter geniet.

Geloof ons, zodra je deze warmers hebt geprobeerd, kan je geen koude winter meer zonder! Fijn om weten nog tot slot: voor elke warmer die Häago deze winter verkoopt, doneert het merk er een aan Oekraïne.

Zo doe je aan de wedstrijd mee

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: Waar komt alle merinoswol van Woolpower vandaan?

Tip: het antwoord vind je in het verslag van ons bezoek aan de fabriek van Woolpower in Zweden.

2. Kies je favoriete kleur: herfstrood, bosgroen of dennengroen.

3. Geef je sokmaat (schoenmaat) door.

4. Vul je antwoord op vraag 1, 2, 3 en je gegevens vóór maandag 19 december 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

We geven 2 pakketten compleet random weg alsook 1 pakket onder deelnemers die ons op Facebook of Instagram volgen:
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/woolpower_official of www.facebook.com/woolpower
www.instagram.com/haago_warmers of www.facebook.com/HaagoWarmers

#woolpower_official #haago #faroutgreatoutdoors

5. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze dinsdag 20 december bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijftien + zestien =