Home Featured WIN een zalige wollen trui van Fjällräven (M of V) i.s.m De Kampeerder!

WIN een zalige wollen trui van Fjällräven (M of V) i.s.m De Kampeerder!

0
WIN een zalige wollen trui van Fjällräven (M of V) i.s.m De Kampeerder!

Fjällräven houdt van wol en wij ook! Vandaar dat we maar wat blij zijn dat we in de aanloop naar Kerstmis van Fjällräven een zalige wollen trui van Fjällräven mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus lees vooral verder, ontdek de nieuwkomers van het seizoen en waag je kans!

Wol is nog steeds een van de meest duurzame en meest functionele materialen. Wol is  zacht en toch sterk, van nature geurbestendig en behoudt zijn warmte, zelfs als het vochtig wordt. Of het nu de wollen truien zelf zijn of de wollen isolatie in de winterjassen, alle wol die Fjällräven gebruikt is zorgvuldig ingekocht om zo duurzaam en performant mogelijk te zijn. Ontdek het nieuwste assortiment tijdloze wollen truien bij De Kampeerder – ze zijn alle gemaakt van 100% traceerbare en regeneratieve wol gesourcet in samenwerking met ZQ Natural Fibres.

Kies welke trui je wil winnen!

1. Fjällräven Övik Cable Knit Roller Neck

Deze tijdloze, uniseks trui heeft een klassiek kabelpatroon op de voorzijde. De trui is wat losser qua pasvorm en valt ook iets langer qua lengte. Ideaal om jezelf lekker in te pakken op koude dagen. De trui is gemaakt van volledig traceerbare, ethisch geproduceerde wol. De zachte wolvezels houden je warm en voeren het ook vocht af. Om ervoor te zorgen dat de trui nog vele winters meegaat, is hij versterkt met G-1000-patches op de ellebogen.
Winkelwaarde: € 239,95.

2. Fjällräven Övik Knit Roller Neck

Deze jacquardgebreide, supercomfortabele coltrui uit de damescollectie van Fjällräven is gebaseerd op de bestseller Övik Knit Sweater. De zachte lamswol is afkomstig van traceerbare en regeneratieve boerderijen. Een mooi en tijdloos kledingstuk met een klassiek, Scandinavisch patroon. Ideaal voor dagelijks gebruik of als tussenlaag onder een shell of vest tijdens wandelingen op koude dagen. Heeft een comfortabele geribde kraag, raglanmouwen met verstevigde ellebogen en geribde boorden aan de manchetten en zoom. Winkelwaarde: € 199,95.

3. Fjällräven Lada Round Neck Sweater

Deze klassieke, gebreide trui uit de mannencollectie van Fjällräven is gemaakt van traceerbare lamswol gemengd met polyamide voor extra duurzaamheid en een lange levensduur. Het tweekleurige garen zorgt voor een gemêleerd effect en kleine onregelmatigheden voor extra structuur.  Dit en het zakje met G-1000-rand op de borst dragen bij aan het tijdloze mooie uiterlijk. Een favoriet voor buitenavonturen en dagelijks gebruik. Winkelwaarde: € 194,95.

4. Fjällräven Övik Knit Sweater

Deze uniseks trui is een langdurige favoriet in de collectie van Fjällräven en zal gegarandeerd nog vele seizoenen een favoriet blijven. Gebreid van zachte en warme wol, perfect voor dagelijks gebruik en een ontspannen buitenleven. Het mooie, Scandinavische patroon onderscheidt dit model van andere truien. Biedt alle natuurlijke functionaliteit die je van elk wollen kledingstuk mag verwachten: houdt je warm, zelfs als de wolvezels nat worden, is van nature geurbestendig en voert vocht snel af. Winkelwaarde: € 199,95.

Je kan alle modellen in de winkel of online bekijken bij De Kampeerder.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Met welk bedrijf werkt Fjällräven samen om zijn ethische en traceerbare wol te verkrijgen?
a) ZQ Natural Fibres
b) ZA Natural Fibres
c) ZW Natural Fibres

2. Kiest je model (1, 2, 3 of 4).

3. Geef je maat door. (De maattabel vind je hier.)

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2, 3 en je gegevens vóór maandag 26 december 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, maat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/fjallravenofficial of facebook.com/Fjallraven
instagram.com/k2antwerpen of facebook.com/DeKampeerderK2

#faroutgreatoutdoors #NatureIsWaiting #k2antwerpen

5. Een onschuldige hand trekt maandag 26 december de winnaar en maakt deze op dinsdag 27 december 2022 bekend. Een net iets te laat kerstcadeautje dus!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zeven + een =