WIN deze zalige HOGGAR kampeertent van het Belgische merk ALPINO!

Win Alpino Hoggar
© Lore De Vreese

Alpino? Dat is een op en top Belgisch merk dat al sinds de jaren zestig hoogkwalitatieve (expeditie)tenten en tenten voor jeugdbewegingen maakt. Sterker nog: de roots van Alpino gaan al 120 jaar terug naar Belgische bodem! Reden te meer om een van hun topmodellen uit de vintage camping-collectie weg te geven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Alpino, een dochter van de World of Tents-familie, lanceert 120 jaar na het ontstaan van ‘Etablissements Heddebaut’, het DNA van World of Tents met roots in het Belgische Ronse, een vintage camping-collectie. Het Belgische merk steekt vier authentieke Alpino kampeertenten in een nieuw jasje. De tenten hebben nog steeds dezelfde heerlijk authentieke retro-uitstraling, maar zijn technisch helemaal up to date met de 2023-standaarden.

WIN een Hoggar kampeertent van Alpino t.w.v. € 975!

De Hoggar won in de jaren 70 niet voor niets de Signe d’Or designprijs! Deze ultieme katoenen kampeertent voor twee tot drie avonturiers is perfect voor je volgende kampeertrip.

De kleine maar toch grootse tent, dankzij het efficiënte design, werd vernoemd naar één van de meest uitdagende gebergtes ter wereld. De luifel, die je makkelijk vast maakt met Velcro, kan je gebruiken als windscherm, gesloten opslagruimte of zelfs als extra overdekte buitenruimte. Met een en dezelfde tent kan je qua configuratie dus alle kanten uit.

Om de connectie met het landschap echt te voelen heeft de Hoggar grote PVC-ramen aan de voorzijde en muskietengaas op zowel de voor- als de achterdeur. Zowel de binnen- als de buitentent zijn vervaardigd uit een duurzaam waterdichte, kleurvaste en schimmelwerende katoenen stof. Hierdoor kan de compacte en ademende tent elke uitdaging aan.

De tentpalen zijn van lichtgewicht aluminium. Hierdoor tikt de tent qua gewicht af op 8,5 kg. Geen tent voor grammenjagers, maar voor een romantische nacht met twee, of kamperen met een subliem uitzicht is de Hoggar je match!

De Hoggar bestaat in vier mooie kleuren: Saffron, Crushed Berry, Seagrass en Smoked Oak. Komt in een handige opbergzak van 66 x 27 cm.

Wil je op de hoogte blijven van Alpino?
Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief en volg hen op instagram.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Wat was het allereerst product waarmee Alpino (toen nog ‘Etablissmenet Heddebaut’) in 1903 op de markt kwam?

Tip: het antwoord vind je op de ‘geschiedenis’-pagina op de website van Alpino.

2. Welke kleur wil je het liefst? Je hebt de keuze uit: Saffron, Crushed Berry, Seagrass en Smoked Oak. Zie foto’s hierboven of op de productpagina van de nieuwe Alpino Hoggar.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 3 april 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder. Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, de gewenste kleur, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/alpinocamping of www.facebook.com/alpinocamping

4. Een onschuldige hand trekt maandag 3 april de winnaar en maakt deze op dinsdag 4 april 2023 bekend.

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  © IsakStockas © Lore De Vreese

  Shop Lokaal