Home Fjällräven WIN een outdoorbroek van Fjällräven i.s.m. De Kampeerder!

WIN een outdoorbroek van Fjällräven i.s.m. De Kampeerder!

0
WIN een outdoorbroek van Fjällräven i.s.m. De Kampeerder!

De perfecte outdoorbroek maakt het verschil! Supernieuws dus dat we van Fjällräven in een samenwerking met De Kampeerder een gelukkige lezer de kans mogen bieden om een van de beste broeken van dit seizoen te winnen. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

In de collectie van Fjällräven vind je een variatie aan outdoorbroeken met verschillende pasvormen, stoffen en functionaliteit. Je kan ze bekijken en passen bij De Kampeerder in Antwerpen om je volgende perfecte paar te vinden. Weet je niet goed waar op letten, lees dan eerst dit artikel waarin hoofd design & innovatie Henrik Andersson uitlegt waar je op moet letten en welke broek het best bij welk avontuur past.

Kies welke broek je wil winnen!

1. Vidda Pro Ventilated Trousers M Reg

Deze technische en duurzame trekkingbroek voor heren is gemaakt van wind- en waterafstotend G-1000 Eco. Het model is gebaseerd op de bestseller Vidda Pro, maar heeft betere ventilatie-opties, ideaal voor trekkings in warmer weer. Hij heeft ook een iets slankere pasvorm, maar boet dankzij de combinatie met een stretchpaneel niet in qua bewegingsvrijheid biedt. De bandjes met knopen aan de uiteinden van de pijpen kan je al dan niet verwijderen en de broek heeft tal van praktische zakken en details – zoals een zak voor een mes of multitool op het rechterbeen en een lus voor een bijl aan de zijkant van de taille. Prijs: € 219,95.

2. Travellers MT Trousers M / W

Een lichte en comfortabele reisbroek die net zo geschikt is voor avonturen in de stad als voor trektochten. Gemaakt van koel, sneldrogend MT Eco (gerecycled polyamide en biologisch katoen) dat kreukbestendig is en vocht makkelijk afvoert, zodat de broek zelfs op echt warme dagen koel blijft aanvoelen op de huid. Dit model komt eveneens met diverse praktische zakken, waaronder royale zakken op je bovenbenen. De taille is gevoerd met mesh en heeft elastische zijstukken. De broek past mooi aan, heeft verstevigde knieën en taps toelopende pijpuiteinden. Bestaat in een mannen- en een vrouwenversie. Prijs: € 139,95.

3. Keb Trousers M

Een meermaals bekroonde trekkingbroek en dat is natuurlijk niet voor niets. De technische Keb is gemaakt van stretchstof en G-1000 Eco. Met een mooi aansluitende pasvorm en een hybride constructie biedt de Keb een ideale balans tussen bescherming en bewegingsvrijheid. De broek heeft klassieke, grote zakken en lange ventilatieritsen zodat hij ook in warme omstandigheden comfortabel blijft aanvoelen. Kortom: deze mooie, duurzame klassieker is een perfecte keuze voor heren die een maximale bewegingsvrijheid willen tijdens uitdagende wandelingen of in de bergen. Prijs: € 234,95.

4. High Coast Trail Trousers W

Lichtgewicht, comfortabele damesbroek gemaakt van ripstop stretchstof met gerecycleerde polyamide. Voert vocht snel af en droogt dus ook snel. Eenvoudig en minimalistisch. De High Coast Trail Trousers is een functionele broek die je net zo goed kan dragen in de stad als tijdens een dagwandeling in de vrije natuur. Deze broek heeft een comfortabele en goed passende snit met voorgevormde knieën en een inzetstuk in het kruis. Perfect voor op reis en voor spontane zomeravonden. Hij heeft een geïntegreerde riem met twee gebruiksvriendelijke drukknopen en twee handzakken met ritssluiting voor het veilig opbergen van kleine benodigdheden. Prijs: € 179,95.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Wat is de eerste tip van Henrik Andersson, hoofd design & innovatie bij Fjällräven, voor wie op zoek is naar een ideale outdoorbroek?
Tip: het antwoord vind je in dit interview met Far Out.

2. Kiest je model (1, 2, 3 of 4) en de gewenste kleur. Om de beschikbare kleuren te bekijken, kan je klikken op de productnaam in de titel.

3. Geef je maat door. Ben je niet zeker van je maat? De maattabel vind je hier.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2, 3 en je gegevens vóór maandag 17 april 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, maat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/fjallravenofficial of facebook.com/Fjallraven
instagram.com/k2antwerpen of facebook.com/DeKampeerderK2

#faroutgreatoutdoors #NatureIsWaiting #k2antwerpen

5. Een onschuldige hand trekt maandag 17 april de winnaar en maakt deze op dinsdag 18 april 2023 bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    13 − drie =