Home Fietsen Julbo partner van Belgisch MTB-kampioene Emeline Detilleux

Julbo partner van Belgisch MTB-kampioene Emeline Detilleux

0
Julbo partner van Belgisch MTB-kampioene Emeline Detilleux
Emeline Detilleux by Keno Derleyn / Julbo.com

Julbo is al lange tijd aanwezig in de mountainbikewereld, met dit jaar een partnerschap met de XCO Lapierre Mavic Unity en Rockrider Ford Racing teams – met daarin Belgisch kampioene Emeline Detilleux – en rust alle fietsers uit met Julbo brillen en helmen.

Julbo.com

JULBO OOK PARTNER VAN DE GROUPAMA-FDJ WIELERPLOEG
Vanaf 2023 is Julbo officieel partner van de professionele wielerploeg Groupama-FDJ voor een periode van 3 jaar! Het merk bevestigt hiermee zijn wens om aanwezig te zijn in de wielerwereld door de renners van een van de beste teams ter wereld uit te rusten.

Het team, dat uitkomt op WorldTour-niveau, neemt deel aan de grootste wedstrijden op de kalender met de Tour de France als hoogtepunt van het seizoen. Wat de producten betreft, zal het WorldTour-team worden uitgerust met helmen, terwijl het kleine zusterteam “La Conti”, dat zich op het lagere niveau ontwikkelt, zal worden uitgerust met helmen en brillen.

Partner worden van de professionele wielerploeg Groupama-FDJ lijkt een logische volgende stap voor het merk, dat al een zekere legitimiteit geniet in de wielersport. Julbo rust David Gaudu immers al sinds 2021 uit. De klimmer van het team, die onlangs 4e werd in de Tour de France van 2022, profiteert ook van het RX-programma, waardoor hij kan rijden met een zonnebril die is aangepast aan zijn gezichtsvermogen.

Dit is een kleine revolutie voor een renner die tot nu toe te maken had met ongeschikte producten: “Het is een comfort voor het hoofd, het zicht en de centrale periferie van het bovenlichaam. Elk percentage vermoeidheid dat je bespaart, is een percentage meer dat je op de fiets zet. En elk detail telt.” Naast David Gaudu zijn dit jaar ook Lenny Martinez en Bruno Armirail toegetreden tot de Julbo-familie. Zij zullen ook de brillen van het merk dragen, terwijl alle renners uitgerust zullen zijn met de twee helmen die in de Jura zijn ontwikkeld.

Voor meer informatie over de samenwerking of producten bezoek de website van Julbo.

Julbo.com
Julbo.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf × vier =