Home Merken WIN WIN WIN! Eén van de twee zonnebrillen van Spektrum

WIN WIN WIN! Eén van de twee zonnebrillen van Spektrum

0
WIN WIN WIN! Eén van de twee zonnebrillen van Spektrum

Far Out geeft via haar Instagram-pagina maar liefst twee zonnebrillen van Spektrum weg! Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram-account. Lees hier hoe je kan winnen en haast je naar Instagram.

Win een zonnebril van Spektrum

Het Zweedse zonnebrillenmerk Spektrum wil ’s werelds meest duurzame brillenmerk worden. Aangezien de oprichters zelf in de bergen hebben gewoond, hebben ze de impact die de mensheid op de natuur heeft gehad van dichtbij gezien en zijn ze vastbesloten om de voetafdruk van hun acties te minimaliseren. Daarom bestaan al hun modellen uit natuurlijke materialen.

spektrum zonnebril model null1. Spektrum Null in Cobalt Blue/Grey

De afgeronde vorm van het Null-frame past perfect bij elk gezicht. De inspiratie voor dit model kwam van klassieke sportzonnebrillen en is bijgewerkt met ultramoderne natuurlijke materialen. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of klimmen, de grijze lens is ideaal voor langdurig en actief gebruik op zonnige dagen. Null biedt het grootste visuele comfort zonder kleurvervorming.

2. Spektrum Anjan in Cobalt Blue/Zeis Infraredzonnebril spektrum model anjan

Anjan heeft een geoptimaliseerde pasvorm die past bij verschillende gezichtsvormen. Dankzij zijn kenmerkend ontwerp biedt hij een hoog niveau van bescherming aan. De violette contrastlens is ideaal voor zonnige tot bewolkte dagen. Hij biedt het beste visuele contrast en beelddefinitie in een berg- of bosomgeving zonder enige kleurvervorming. Ideaal voor wandelaars en mountainbikers. Net zoals Null is hij gemaakt voor langdurig actief gebruik.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 26 juni t/m zondag 02 juli 2023. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Spektrum (spektrumsports)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je deze zonnige dagen wil doorbrengen
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

PS: als je een voorkeur hebt voor een bepaald model, geef dat dan gerust aan. We houden er in de mate van het mogelijke rekening mee.

De winnaar maken we uiterlijk 3 juli via onze kanalen bekend.
Een perfect cadeau om de hittegolf in België te trotseren!

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 + drie =