Home Merken Polar introduceert sportsmartwatch Vantage V3

Polar introduceert sportsmartwatch Vantage V3

0
Polar introduceert sportsmartwatch Vantage V3

Polar, al bijna 50 jaar leider op het gebied van sport- en fitness ‘wearables’, introduceert haar jongst innovatie; de Polar Vantage V3. Met de geheel nieuwe Polar Elixir-biosensor-meettechnologie is het Polar’s meest vooruitstrevende sporthorloge. Dit is wat opvalt na een eerste snelle blik.

Meet meer biomarkers

De Polar Elixir-biosensor-meettechnologie meet meer informatie van het menselijk lichaam dan al zijn voorgangers en pakt uit met enkele belangrijke troeven.

  • Pols ECG

Dankzij de ingebouwde ECG sensor kun je met de Polar Vantage V3 binnen 30 seconden een elektrocardiogram maken, waarmee de elektrische signalen van je hart worden gemeten. Dit geeft inzicht in je algehele gezondheid zodat het makkelijker wordt om te beoordelen hoe hard je kunt trainen die dag en hoe je je herstel kunt optimaliseren.

  • Meet de zuurstofsaturatie in je bloed

Het horloge heeft een SpO2 sensor die de zuurstofsaturatie in je bloed meet. Dit is een belangrijke indicator bij het trainen op hoogte. Het nauwkeurigheidsniveau van de sensor is vergelijkbaar met dat van in de handel verkrijgbare vingertop pulsoximeters.

  • Meet je huidtemperatuur ’s nachts 

De Polar Vantage V3 meet ’s nachts automatisch je huidtemperatuur, wat waardevolle inzichten biedt in je algehele gezondheid. Vrouwen kunnen deze inzichten in de huidtemperatuur gebruiken om een ​​beter inzicht te krijgen in de specifieke fase van hun menstruatiecyclus.

  • De meest nauwkeurige polshartslagmeting met Polar’s Gen-4 OHR

25% nauwkeurigere metingen in veel van de meest populaire sporten, waaronder hardlopen en fietsen. Dit komt door het verbeteren van het algoritme, een opnieuw ontworpen sensorstructuur die lichtlekkage vermindert en minder verstoringen veroorzaakt door armbewegingen. 

Verbeteringen ten opzichte van de V2

  • Voor avontuurlijke sporters is de Vantage V3 uitgerust met offline kaarten, zodat je altijd en overal je weg kunt vinden. Functies zoals track-back, turn-by-turn begeleiding in combinatie met Komoot, en Hill Splitter™ stellen je in staat op elke plek te trainen waar je maar wil. 
  • De dual frequency GPS meet afstanden nauwkeuriger en met minder interferentie van gebouwen en slecht weer.
  • Zelfs met het grotere en helderdere scherm heeft de Vantage V3 een batterijduur die dagen langer meegaat. De gebruiker kan in de energiebesparende modus tot 140 uur trainen op één sessie, en tot acht volledige dagen horlogemodus.
  • Het horloge beschikt over een helder 1,39-inch AMOLED-touchscreen, dat dichter bij de randen is uitgebreid, waardoor gebruikers een groter weergavegebied krijgen: het grootste scherm op een Polar-horloge tot nu toe. Met 462ppi ziet de inhoud er indrukwekkend scherp en levendig uit.
  • Met een 129% hogere CPU-snelheid vergeleken met Vantage V2 en 32 GB interne opslag. 
  • Voor zwemmers gebruikt het horloge de barometer functie (waardoor de zwemafstand nog nauwkeuriger wordt).

Beschikbaarheid en prijzen

Verkrijgbaar vanaf 25 oktober via Polar.com en geselecteerde retailers voor € 599,90. Een gecombineerde Polar Vantage V3 plus Polar H10 hartslagmeterset is ook te koop voor € 649,90.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

14 − 5 =