Home Merken WIN 1 van 4 bidons met 3 x NUUN buisjes sport- en hydratatietabletten

WIN 1 van 4 bidons met 3 x NUUN buisjes sport- en hydratatietabletten

0
WIN 1 van 4 bidons met 3 x NUUN buisjes sport- en hydratatietabletten

Wie regelmatig sport, weet hoe belangrijk het is om altijd goed gehydrateerd te blijven en essentiële mineralen en elektrolyten aan te vullen na een intensieve training. Dit is waar de hoogwaardige sport- en hydratatietabletten van NUUN het verschil maken. Goed nieuws dus dat we van NUUN vier bidons gevuld met drie tubes mogen weggeven: twee met sporttabletten en één met hydratatietabletten.

NUUN, opgericht in 2004 in Seattle, was het eerste bedrijf dat elektrolytenvervanging scheidde van koolhydraten. Het resultaat? Een gezonde, hydraterende drank – zonder alle extra suikers en andere toevoegingen. Tien jaar later hydrateert NUUN Hydration sporters en actievelingen in meer dan 30 landen. Ondertussen is het productaanbod bruistabletten en poeders uitgebreid van haar roots op het gebied van sporthydratatie naar gezondheids- en lifestyleproducten met schone ingrediënten voor dagelijkse hydratatie.

De perfecte balans voor sport en hydratatie

NUUN streeft naar de perfecte balans in hun supplementen, zodat sporters optimaal kunnen herstellen en presteren.

 • NUUN Sport bevat vijf essentiële elektrolyten: kalium, chloride, natrium, calcium en magnesium, aangevuld met vitamine C. Magnesium en kalium ondersteunen de spierfunctie, terwijl chloride en natrium zorgen voor een evenwichtige vochthuishouding. Calcium ondersteunt bovendien de energiestofwisseling en is tevens goed voor de spieren.
 • NUUN Hydration bevat een gerichte mix van kalium, chloride en natrium, ideaal om voor te bereiden op sportieve inspanningen of om jezelf een boost te geven wanneer je je minder fit voelt. Ook hier zorgen natrium en chloride voor een goede vochtbalans, terwijl kalium bijdraagt tot een goede werking van zenuwen en spieren.

Dankzij plantaardige ingrediënten zijn alle NUUN-tabletten glutenvrij, veganistisch, soja- en zuivelvrij. Ze bevatten geen onnodige toevoegingen of E-nummers. De tabletten zijn eenvoudig te gebruiken: gewoon oplossen in de bidon gevuld met water en klaar is je drank.

De sporttabletten komen in de smaken Lemon Lime, Orange, Red Fruit en Strawberry Lemonade. De mildzoete smaak wordt versterkt met vitamine C, en elke koker bevat tien tabletten. De hydratatietabletten zijn verkrijgbaar in Mango en Raspberry.

WIN een set NUUN sport- en hydratatietabletten

Van NUUN mogen we vier bidons gevuld met telkens drie NUUN tubes weggeven: twee met sporttabletten en één met hydratatietabletten. Deelnemen is eenvoudig!

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Noem 6 tekens aan de wand die kunnen wijzen op uitdroging of dehydratatie.
Tip: het antwoord vind je in dit artikel op Far Out.be.

2. Vertel ons wat je favoriete sport is.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en 2, en je gegevens vóór maandag 20 mei 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, maat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/technolyt of facebook.com/TechnolytBV

#faroutgreatoutdoors #stayhydrated

5. Een onschuldige hand trekt maandag 20 mei de winnaar en maakt deze op dinsdag 21 mei 2024 bekend.

Veel succes en blijf gehydrateerd met NUUN!

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.


  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  4 × drie =