Home Merken DOEN: 25/05 gratis workshops in de winkel van Vaude in Leuven

DOEN: 25/05 gratis workshops in de winkel van Vaude in Leuven

0
DOEN: 25/05 gratis workshops in de winkel van Vaude in Leuven

De natuur roept je! Stoom je klaar voor je volgend outdooravontuur met één van de gratis workshops op zaterdag 25 mei 2024 in de winkel van Vaude in Leuven (Diestsestraat 168, Leuven) i.s.m. De Outdoorschool. 

Wat staat er op het programma: 

  • Om 11 uur: Rugzakologie

Een rugzak zou net zo goed moeten zitten als een wandelschoen. De kwaliteit van je rugzak komt pas tot zijn recht als je hem op de juiste manier laadt en draagt. Tijdens deze workshop leer je alles over het passen, dragen en laden van je rugzak voor een comfortabele en efficiënte reis.

  • Om 14 uur: Veilig de bergen in

De basis van een veilige bergwandeltocht is kennis. Kennis over voorbereiding, alpiene gevaren, inhoud van je rugzak, moeilijkheidsgraden, noodsituaties, routeplanning, staptijden berekenen en navigeren. Ontdek welke belangrijke aspecten je in overweging moet nemen voor een veilige bergervaring.

  • Om 16 uur: De fijne kneepjes van kaartlezen

Kaartlezen is een boeiend informatie-spel waarbij je nauw in contact bent met je directe en verre omgeving. Navigatie apps of een gps zijn tijdens langere tochten vooral een handige aanvulling op je kaart en kompas. Leer tochten te plannen op een topografische kaart, afstanden en tijden in te schatten, te navigeren en je te oriënteren.

  • Doorlopend tussen 14 en 17 uur: Upcycling

Creëer een nieuw item van restmaterialen

Kortom: een dag vol inspiratie waarbij Vaude deelnemers trakteert op een hapje, een drankje en een leuke verrassing.

—> Meer info is te vinden op de Instagrampagina @vaudebelgium

Vaude koploper in duurzaamheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

tien + 4 =