Home Nieuws WIN een duurzame tas uit de Cotopaxi Del Día-collectie

WIN een duurzame tas uit de Cotopaxi Del Día-collectie

7
WIN een duurzame tas uit de Cotopaxi Del Día-collectie

Van de winactie van deze week worden we instant vrolijk! Van het duurzame en kleurrijke outdoormerk Cotopaxi mogen we namelijk vier items uit hun iconische Del Día-collectie weggeven. Dat wil dus zeggen dat we niet één, maar vier winnaars gelukkig maken. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Cotopaxi staat bekend om zijn vrolijke, kleurrijke en ecologisch verantwoorde producten. Elk item uit de Del Día-collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige gerecycleerde reststoffen, waardoor geen enkel stuk stof ongebruikt blijft en elk product uniek is, en gemaakt volgens de creatieve visie van de naaisters. Cotopaxi zet zich in voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, is een gecertificeerde B Corp en lid van 1% For the Planet.

WIN Cotopaxi Del Día-producten

Vier gelukkige avonturiers winnen elk een item uit Cotopaxi’s Del Día-collectie. Deze collectie combineert duurzaamheid, unieke ontwerpen en een levendige kleurenpracht, geïnspireerd door de heilige Cotopaxi-vulkaan in Ecuador. Elk product draagt bij aan het verminderen van afval en helpt gemeenschappen in Latijns-Amerika vooruit.

Hier de vier prijzen. Geef in het wedstrijdformulier aan welke prijs je het liefst wil en we houden er in de mate van het mogelijke rekening mee. Let op: elke tas heeft een unieke, one-of-a-kind kleurencombinatie; de kleur zal dus sowieso een verrassing zijn.

Je kan kiezen uit:

Een set van 3 Travel Cubes t.w.v € 59,95

Deze handige, stevige en lichtgewicht travel cubes zorgen ervoor dat je belangrijkste reisspullen netjes georganiseerd zijn en blijven. Ze passen in elke rugzak. Elk tasje heeft een praktische handvat en ventilerende zijpanelen zodat de inhoud kan ademen. De set van drie bestaat uit een tas met een inhoud van 10 liter, een van 3 liter en eentje van 2 liter.

Een Bataan 3L Fanny Pack t.w.v. € 39,95

In dit handige tasje met een inhoud van 3 liter hou je belangrijke benodigdheden zoals je paspoort en telefoon veilig en dicht bij je. Deze Fanny Pack kan je zowel voor, achter als aan je zij dragen. Hij zit altijd goed. Het voorvak heeft een rits en de heupriem is verstelbaar.

Een Kapai 3L Hip Pack t.w.v. € 49,95

De Kapai 3L heuptas heeft een gewatteerd en voorgevormd achterpaneel, een groot compartiment met een met fleece bekleed zakje voor je telefoon, en een voorzakje met rits. De ergonomische vorm en de doordachte indeling binnenin maken het tasje helemaal af. Ook de Kapai komt in de kenmerkende vrolijke Cotopaxi-kleuren, in een unieke combinatie.

Of een Maigo Neckpouch t.w.v. € 34,95

De Maigo Neck Pouch is een makkelijk reistasje voor om je nek. Hij heeft de perfecte maat om je spullen veilig mee te nemen. Hij heeft meerdere vakjes en een klittenband sluiting. Groot genoeg voor een kleine camera of een uit de kluiten gewassen smartphone. Het draagriempje is in lengte verstelbaar.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Zo doe je aan de wedstrijd van Cotopaxi mee

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Waarom kiest naaister Jennifer vaak voor de kleur rood?
Tip: het antwoord vind je in onderstaand YouTube-filmpje


2. Laat ons weten welke prijs je het liefst wil winnen:
de set van 3 Travel Cubes, een Bataan 3L Fanny Pack, een Kapai 3L Hip Pack of een Maigo Neckpouch.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en 2, en je gegevens vóór maandag 27 mei 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, maat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be

#faroutgreatoutdoors #GearForGood #cotopaxieurope⁠ ⁠#travel #adventure #deldia #explore #outdoors

5. Een onschuldige hand trekt maandag 27 mei de winnaars en maakt deze op dinsdag 28 mei 2024 bekend.

Veel succes en ontdek de kleurrijke wereld van Cotopaxi!

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  7 REACTIES

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  1 × twee =