Home Buff WIN een BUFF Coolnet UV+ Insect Shield! We hebben er 4!

WIN een BUFF Coolnet UV+ Insect Shield! We hebben er 4!

3
WIN een BUFF Coolnet UV+ Insect Shield! We hebben er 4!

Eens je een BUFF hebt geprobeerd, kan je niet meer zonder! En al helemaal niet als als je weet dat er ook een BUFF is die je beschermt tegen insecten én de zon. Daarom zijn we blij dat we van BUFF maar liefst vier Coolnet UV+ Insect Shield nekaccessoires mogen weggeven. Dat wil dus zeggen dat er vier winnaars zullen zijn. Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Buff is een merk dat bekend staat om zijn veelzijdige en functionele accessoires. De BUFF Coolnet UV+ Insect Shield biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen vervelende insecten. Gemaakt met innovatieve technologieën, zoals HeiQ Smart Temp en Polygiene, houdt deze nekwarmer je koel en geurvrij tijdens al je buitenactiviteiten. Het materiaal is rekbaar, ademend en droogt snel, ideaal voor warme zomerdagen en actieve avonturen.

WIN een BUFF Coolnet UV+ Insect Shield t.w.v. € 27,95

Deze zomer geven we vier gelukkige winnaars een BUFF Coolnet UV+ Insect Shield nekbeschermer.

Dit multifunctionele accessoire, dat je op tientallen manieren kan dragen (zie video onderaan), biedt UPF 50+ bescherming tegen de zon en is behandeld met een onzichtbare, geurloze insectenafweermiddel. Perfect voor wandelen, fietsen, avonturieren, of gewoon voor dagelijks gebruik.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig. Waag je kans!

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:

Waar surft Merijn Tinga, aka The Plastic Soup Surfer, in juni naartoe om aandacht te vragen voor goede statiegeldwetten om zwerfafval te voorkomen en hergebruik van grondstoffen mogelijk te maken? Tip: het antwoord vind je onderaan in dit artikel.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 3 juni 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag en je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/technolyt of facebook.com/TechnolytBV

#faroutgreatoutdoors #LiveMoreNow #buff

4. Een onschuldige hand trekt maandag 3 juni de winnaars en maakt deze op dinsdag 4 juni 2024 bekend.

Veel succes en geniet van je avonturen met BUFF!

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

   

  3 REACTIES

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  2 × 2 =