Home Featured WIN één van de vijf LifeStraw Go 2.0 650 ml drinkflessen!

WIN één van de vijf LifeStraw Go 2.0 650 ml drinkflessen!

7
WIN één van de vijf LifeStraw Go 2.0 650 ml drinkflessen!

Ben jij die avontuurlijke reiziger die graag nieuwe oorden ontdekt zonder je zorgen te moeten maken over schoon drinkwater? Dan is dit jouw kans! Far Out geeft namelijk vijf LifeStraw Go 2.0 650 ml drinkflessen t.w.v. € 54,95 weg. Zo heb je altijd veilig en smaakvol drinkwater bij de hand, waar je avontuur je ook brengt.

LifeStraw gelooft steevast dat iedereen gelijke toegang tot veilig drinkwater verdient. Daarom ontwerpt Lifestraw niet alleen mooie, eenvoudige en functionele producten die de hoogste bescherming tegen onveilig water bieden, maar neemt het als B Corp en klimaatneutraal gecertificeerd merk ook zijn verantwoordelijkheid voor mens en planeet serieus. Voor elk verkocht product voorziet Lifestraw een kind in nood een schooljaar lang van veilig drinkwater.

Over de LifeStraw Go 2.0 drinkfles

De LifeStraw Go 2.0 is meer dan alleen een waterfles. De BPA-vrije fles filtert namelijk onzuiverheden uit water, zodat je zonder zorgen je fles kan vullen op plekken waar je normaal gesproken geen water van de kraan of uit een bergriviertje drinkt.

Deze slimme alles-in-éénoplossing maakt reizen en avonturieren meteen een pak makkelijker en scheelt heel wat gedoe.

De geavanceerde drinkfles:

 • Filtert schadelijke stoffen en beschermt tegen bacteriën zoals E.coli en salmonella, parasieten zoals Giardia, microplastics, zand, vuil en troebelheid.
 • Verbetert de smaak en vermindert chloor, geurtjes en organische chemische stoffen.
 • Heeft een lange levensduur. Het  microfiltermembraan gaat tot 4000 liter mee (circa 5 jaar dagelijks gebruik) en de koolstoffilter tot 100 liter (circa twee maanden).
 • Is duurzaam. Vervangt tot 8000 plastic wegwerpflessen en is gemaakt van 50% gerecycleerd plastic.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: hoeveel liter water kan de koolstoffilter van een LifeStraw Go 2.0 filteren voor hij vervangen moet worden?

2. Welke kleur is je favoriet? Win je, dan houden we hier indien de kleur beschikbaar is rekening mee. Hieronder zie je de beschikbare kleuren.


3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 24 juni 2024
in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/technolyt of facebook.com/TechnolytBV

#faroutgreatoutdoors #lifestraw #travel #drinkfles #waterfilter

4. Een onschuldige hand trekt maandag 24 juni de winnaar en maakt deze 25 juni 2024 bekend.

Veel succes en geniet van je avonturen met betrouwbaar en veilig drinkwater, dankzij LifeStraw!

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

   
  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  7 REACTIES

  1. Eind september vertrek in naar Nieuw Zeeland om de Te Arzroa te wandelen! Graag waag ik mijn kans om deze LifeStraw te winnen !

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  een × drie =