Home Nieuws Ik Graubünd, jij Graubündt, wij Graubünden

Ik Graubünd, jij Graubündt, wij Graubünden

0

Had je al eens van ‘Graubünden’ als vakantiebestemming gehoord? Dacht je toen “helemaal de max” of misschien net “niet mijn ding”? Dankzij de webapplicatie “Bijzonder Puur” ontdek je misschien toch dat ook jij kan Graubünden! 

De Zwitserse vakantiebestemming Graubünden is van alle markten thuis: zowel actieve wandelaars of fietsers als luxueuze rustzoekers of net zij die willen combineren, kunnen hier terecht voor een deugddoende vakantie. Met de slogan “onbekend is onbemind” in gedachten, biedt de toeristische dienst nu de mogelijkheid om te onderzoeken wat er voor jou is weggelegd in deze streek.

Op de campagnewebsite van “Bijzonder Puur” kan je op een speelse manier ontdekken wat voor vakantietype je bent. Slaap je liever in het stro, of gaat jouw voorkeur naar een sterrenhotel? Valt de keus op een plons in de heldere Crestasee of is er een voorkeur voor een wellness-verwenprogramma in de thermen Vals? Picknicken hoog boven de Rijnkloof of haute cuisine in Slot Schauenstein? In totaal zijn er negen verschillende vakantietypen, van ruige bergwandelaar tot ontspanningszoeker of luxeliefhebber.

Voor elke reiziger wat wils in Graubünden, daar is Zwitserland alvast van overtuigd. Ben je zelf nog niet overhaald? Probeer het dan zelf eens en wie weet sleep jij zelfs een van de drie gratis reizen van €5000 in de wacht!