Home Nieuws Ideale klimmuziek

Ideale klimmuziek

0

Durf jij wel eens met je camera experimenteren terwijl jij en je vrienden heerlijke massieven overwinnen? Weet je daarna bij de compilatie nooit goed welke muziek je erachter kan gooien? Dan biedt Petzl de oplossing met haar kerstcadeau: een gratis album vol klimmuziek. 

Om het jaar op een mooie manier in te zetten, kan je op de site van Petzl gratis een album downloaden met de muziek die het merk in haar klimfilms heeft gebruikt. Van reggae over elektro tot rock en dub, voor elke klimziel wat wils om zijn klimactiviteiten of eigen creaturen wat op te vrolijken.

En omdat we zo gelukkig gesteld zijn met een zulk vriendelijk gebaar, kunnen we het zelfs vergeven dat het album een afgrijselijke cover heeft.

Het album kan je downloaden via deze link. Genieten maar!