Reisfotografen, laat u zien

Zijn er onvergetelijke momenten met pittoreske taferelen die u zich nog eeuwig zal herinneren van uw reis dit jaar / vorig jaar / jaren geleden? Ongetwijfeld. Bent u erin geslaagd deze vast te leggen op foto? Deel ze dan gerust met andere sporters/reizigers op onze facebookpagina. 

De bedoeling is simpel: van elkaars herinneringen kunnen meegenieten. Geen wedstrijdaspect, niet de bedoeling om een winnaar of “beste fotograaf” te verkiezen, maar gewoon het leuk samenvoegen van onze eigen foto’s om er samen van te kunnen genieten. Dat is vanaf nu mogelijk in het album “Reis-/sport-/buitenfoto’s” op onze facebookpagina.

Dus haal je oude of nieuwe mappen nog eens boven, deel die foto’s met andere buitensportliefhebbers, voeg er een klein woordje uitleg en/of een plaatsbepaling aan toe en hopelijk kunnen we binnen de kortste keren mooie ideeën opdoen van elkanders foto’s.

Waar zijn jullie zoal geweest?

 

Kan je geen foto’s uploaden? Zwier hem dan los op het prikbord, dan zwieren wij hem met jouw informatie in het juiste album! 
Maak er mee een mooi fotoalbum van!