Home Nieuws Stippel je route online uit

Stippel je route online uit

0

Het gekende wandelnetwerk met de genummerde knooppunten is nu ook gedigitaliseerd. Antwerpen primeert nu ook met een online wandelnetwerk: met een online routeplanner kan je gemakkelijk je wandeling uitstippelen en afdrukken. 

Het gekende wandelnetwerk met de wit-groene bordjes kennen we allemaal. Tot voor kort moest je dan echter je wandeling uitstippelen door het correcte boekje te gaan halen en met kaart en kompas bij de hand uren in de weer te zijn om de nummers te noteren.

Binnenkort kan dit gelukkig ook online, waardoor je je tijd in het wandelen zelf kan steken. De primeur gaat alvast naar provincie Antwerpen, die haar wandelnetwerk De Merode online zet en ook hoopt de andere elf wandelnetwerken snel op het wereldwijde web te zwieren.

Op www.wandelknooppunt.be kan je voortaan op een digitale kaart alle Antwerpse wandelknooppunten raadplegen en met enkele gemakkelijke klikken je route uitstippelen. Toerisme Provincie Antwerpen hoopt dat vele creatieve ontwikkelaars met innoverende ideeën het initiatief zullen volgen om zo het hele Vlaamse wandelnetwerk snel online te hebben.

Meer info op wandelknooppunt.be.