Home Nieuws Winnaars Nextec Epic Pants

Winnaars Nextec Epic Pants

0

Het is leuk om te zien hoe steeds meer mensen de weg naar onze website vinden en hoe groot het enthousiasme is wanneer we een wedstrijd doen. Iedereen alvast bedankt voor de deelname, maar uiteraard konden er slechts vier de gelukkigen zijn. 

Veel deelnames dus en bijna iedereen had het correct met het antwoord “50” of zelfs “50+” (we deden niet moeilijk).

Jammer genoeg konden we originaliteit niet als selectiecriterium hanteren, al moeten we toegeven dat het perfectionnistische antwoord “Eigenlijk staat er op zonnecrème geen UPF-rating maar een SPF-rating. De tweede meet enkel de UV-B bescherming waar de eerste ook UV-A bescherming meerekent” een glimlach op ons gezicht toverde. Touché, lieve lezer, touché.

Aan de hand van www.random.org waarbij de winnende getallen de volgorde van mails voorstelde, kozen wij de vier gelukkige winnaars. Een kleine vrees werd perfect opgelost, want de kleurkeuze van deze vier kwam perfect uit met wat wij kunnen weggeven.

De winnaars zijn geworden:

  • Filip Van Sinay – Dark Navy
  •  Jana Willems – Beige
  • Anton Geers – Beige
  • Dirk De Ville – Dark Navy

Proficiat aan de winnaars! Voor de anderen: niet getreurd! Binnenkort ligt de nieuwe Far Out in de winkel, waar zoals altijd enkele prachtige Win Exclusives staan. Succes!

Met dank aan Timberland voor deze wedstrijd.