Home Nieuws Help Far Out mee zijn met de tijd

Help Far Out mee zijn met de tijd

0

Mee zijn met de tijd, dat kan veel betekenen. Dat kan betekenen “mee zijn met internet en de sociale media”. Dat kan betekenen “mee zijn met de tijd van’t jaar”. In ons geval betekent het dit allebei. Gezocht: lentefoto’s voor op het facebookprofiel. 

De lezers die Far Out volgen op onze facebookpagina zullen het al hebben gezien: ook Far Out ontsnapt niet aan de timelinefunctie. Of we hier tevreden mee zijn of niet, heeft even niets met de zaak te maken. Want het misschien wel meest opvallende verschil is dat er een grote foto op de pagina verschijnt, en dat lijkt ons een extra troef om mooie lezersfoto’s aan bod te laten.

Zoals jullie al weten, zijn we bezig met een foto-album met de foto’s die jullie insturen. Uit dit album zullen we voortaan – naargelang de tijd van’t jaar – een nieuwe coverfoto zoeken die dan een tijdlang de Far Out Facebookpagina mag opfleuren. Waar momenteel een nog veel te winters beeld op prijkt.

Zelf foto’s insturen? Ofwel post je ze rechtstreeks op onze pagina, ofwel stuur je ze naar info@farout.be met je naam en een klein woordje uitleg. Wij zetten de foto’s dan zo snel mogelijk in het album en wie weet ook bovenaan de pagina.

tip: de coverfoto is breed maar laag. Mooie foto’s zijn altijd fijn in het album, maar om coverfoto te worden moet de foto ook bijgesneden nog mooi zijn!