Home Nieuws Fleece voor en door professional

Fleece voor en door professional

0

Ieder heeft wel zijn of haar eigen puntjes in kledij die voor hem of haar belangrijk zijn. Afhankelijk van je doel en activiteit, stemmen deze details vaak overeen met soortgenoten. Een kledinglijn ontworpen door avonturierster Cecilie Skog? Dat klinkt dus al veelbelovend. 

Avonturierster Cecilie Skog heeft al een heel groot deel van de wereld gezien. Van Noordpool over Everest tot Zuidpool en zelfs over de Seven Summits, ze heeft haar naam al wel gemaakt. Tijdens haar reizen werd zij steeds bijgestaan door de kledij van Bergans Of Norway.

Om ervoor te zorgen dat deze kledij perfect op haar verwachtingen inspeelt, ontwikkelde Cecilie samen met de ontwerpers van Bergans haar eigen kledinglijn: de Cecilie Skog Signature Line. Een bescheiden maar mooie collectie van ondertussen zeventien outdoorstukken, die technisch doordacht en uiterst functioneel zijn. Leuk detail dan nog natuurlijk dat ze er ook leuk uitzien.

Een mooi voorbeeld is deze Cecilie Fleece Jacket, een nauw aansluitende trui voor dames van slechts 430 gram. Enkele details als de vaste capuchon, zakken aan de voorzijde en handige duimgaten werden in deze fleece verwerkt op aanraden van Cecilie. Om nog meer aanwezig te zijn in haar eigen kledinglijn, vinden we aan de binnenkant van de trui nog enkele mooie citaten die ze over haar reizen maakte en werd de buitenkant versierd met enkele eigen ontworpen borduursels.

Richtprijs: €90.
Info op www.bergans.com.