Liefde is – samen avonturen beleven

Op zoek naar een partner om jouw outdooravonturen mee te beleven? Of gewoon naar een leuke groep vrienden met dezelfde interesses als jij? Beiden kan je vinden via de outdoor-ontmoetingssite OutdoorFriends.

Outdoorliefhebbers, je hebt ze in alle soorten en maten. De meesten beleven hun avonturen graag samen met iemand anders of zelfs met een kleine groep. Anderen beleven dit dan weer in alle eenzaamheid, waarbij niet iedereen hier bewust voor kiest. Deze eenzamen die gelijkgezinden hopen te vinden om mee op avontuur te trekken, vinden elkaar via OutdoorFriends.

Deze website begon ooit als OutdoorSingles, zo vertelt de oprichtster Irene den Ouden in dit artikel. Maar doordat de passie voor het outdoorleven de mensen veel sterker bond dan het “single zijn”, veranderde de naam.

Een sociale netwerksite dus als het ware, voor de outdoorliefhebber die op zoek is naar een leuke activiteit om aan deel te nemen en hier – wie weet – wel de outdoorpartner van zijn of haar leven tegen te komen. Maar ook anderen die doelgerichter willen zoeken naar een partner met dezelfde interesses, kunnen op OutdoorFriends terecht. Simpelweg ingeven of je een man of een vrouw zoekt, welke activiteit zij in haar interesses moet hebben (houd het deftig!) en zoeken! Gedetailleerder kan ook op locatie, leeftijd, geaardheid, opleidingsniveau, …

Outdoorliefhebbend en klaar voor een nieuw avontuur? Check zeker www.outdoorfriends.nl eens!

DELEN
Vorig artikelDe val van Icarus
Volgend artikelBallonkano