Ortlieb België

Voor de dertigste verjaardag van Ortlieb, komt het fietstassenmerk met een continentencollectie op de proppen. Ook ’s werelds grootste fietslanden worden vereerd met een eigen tas en ja hoor, daar is die van België! 

In de papieren Far Out had ik het al over de Back Roller Classic fietstassen van Ortlieb. Waterdicht, gemakkelijk van je fiets af te halen, handig in gebruik, … Een goede fietstas op zich dus. “Never change a winning team”? Daar maakt Ortlieb een uitzondering op naar aanleiding van haar dertigste verjaardag. Met de contintenteneditie geeft ze alle continenten hun eigen kleurtje: zwart voor Afrika, rood voor Noord- en Zuid-Amerika, geel voor Azië, groen voor Australië en blauw voor Europa.

Ook ’s werelds grootste fietslanden krijgen een eigen editie en ja hoor, daar is dan ook de Belgische fietstas. Doordat de tassen apart verkocht worden, kan je perfect jouw fiets voorzien van een Belgische tas aan de ene kant en je favoriete fietsland – of wie weet het land van je huidige reis – aan de andere.

Richtprijs: €55,00
www.ortlieb.nl