Fiets Fixtation

Dit concept uit het Amerikaanse Minneapolis mogen ze in België ook gerust invoeren! In dit self service fietsstation kan je je fiets gemakkelijk zelf repareren. Nieuw lichtje of band nodig? Even uit de automaat halen, dan! 

In België viel ons oog al eens op de fietsrekken met geïntegreerde fietspomp en toen waren we weer even trots dat zo’n dingen in ons fietslandje mogelijk waren. De Verenigde Staten gaan echter wat verder en we moeten toegeven dat we een lichte jaloezie voelen opkomen.

Het Bike Fixtation is een self service ‘fietsenmaker’ waar je een gemakkelijk en openbaar werkstation vindt om aan je fiets te sleutelen. Platte band of fietslichtje kapot? Geen zorgen, de verkoopautomaat is slechts drie passen verder. Zelf monteren met de voorziene sleutels, bandenspanning even nakijken met de voorziene compressor en hopla, daar sjeezen we weer lustig de baan en de paden op.

En je fiets hoeft niet kapot te zijn om de verkoopautomaat gemakkelijk te vinden, ook een snack voor het lichtere moment of een snelle sportdrink haal je in enkele tellen uit de muur.

Di Rupo, als u dit leest, voor ons ook zoiets!

Meer informatie op www.bikefixtation.com.

gespot op www.gearjunkie.com.