Home Nieuws Omloop Kluisbergen

Omloop Kluisbergen

0

Voor sommigen is het weekend al begonnen. Toch hebben we het over zaterdag en zondag wanneer we zeggen “Dit weekend trekt Aktivia haar wandelschoenen aan voor de Omloop Kluisbergen.” 

Nu de kalender reeds half mei toont, buiten de zon schijnt alsof het zomer is doch de weersverwachtingen zeiden dat het regenen zou, kunnen we enkel besluiten dat we de weergoden niet kunnen vertrouwen. Afwachten dus wat het dit weekend zegt, want op 19 en 20 mei trekken de fervente wandelaars hun stapschoenen aan voor de Omloop Kluisbergen. Ondertussen aan haar 41ste toe, is dit wandelweekend een ware wandelklassieker in de Vlaamse Ardennen geworden.

Wat voor de ene een gezonde uitstap is om zich te ontspannen in een unieke sfeer, is voor de andere een sportieve uitdaging die niet mag ontbreken op het palmares. Leden van een wandelclub binnen Aktivia kunnen rekenen op gratis bevoorradingen.

Nieuw is de 2 x 25 km, de ideale oplossing voor geoefende stappers die zich willen uitleven in een sportieve 2-daagse en de 2 x 50 km voorlopig net iets te veel van het goede vinden. De 18, 25 en 50 km hebben eveneens hun eigen karakter, met hun eigen trouw publiek. Op die manier is er een parcours voor iedereen.

Een wandelklassieker, maar met een steeds groter aanbod aan wandelmogelijkheden? De Omloop Kluisbergen is ideaal voor iedere wandelliefhebber, jong of oud.

Meer info op www.aktivia.be.