Home Anders Outdoor De 5 leukste retro outdoorspullen

De 5 leukste retro outdoorspullen

0
De 5 leukste retro outdoorspullen

Retro motiefjes zijn weer helemaal terug en dat merken we ook bij veel outdoormerken. Far Out selecteerde enkele hippe producten die je kampeeruitzet de juiste vintage look bezorgen.

Stoffen patches

Waar is de tijd dat we stoffen patchkes op onze wollen mutsen of rugzak naaiden. Demerit Wear heeft een reeks van zeventig grappige patches die vaak tragikomische campingtaferelen uitbeelden, van muggenplagen tot worstjes in het kampvuur en slapen onder de sterren.

Stoffen patchkes demerit badge Stoffen patchkes demerit-badge-glamping-lg Stoffen patchkes demerit-badge-marshmellow-mishap-lg

 

Afgekeken van de herders
Vorm, esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit gaan voor het Italiaanse berg-, wandel en trek­kingschoenenmerk Aku hand in hand. Zo kwamen ze uit op deze mooie Feda GTX, een ontwerp gebaseerd op de werkschoenen van Sardijnse geit- en schaapher­ders. We zien ons er zo mee door de Italiaanse dalen dartelen.

Aku
Aku

 

Lekkerder dan een blikken drinkbus

Je drinken blijft langer op tem­peratuur en heeft geen naar smaakje als je kiest voor een fles zoals deze van Klean Kanteen. Nieuw in de collectie, afgezien van de verschillende formaten: subtiele matte kleuren voor de Classic-serie, zoals dit olijfgroen, en de Growler in de kleuren don­ker amber en rvs. De Growler heeft een handige swingdop en past in een standaard fietshouder.

Klean Kanteen
Klean Kanteen
Klean Kanteen
Klean Kanteen

 

Bolletjesklassieker

Nostalgie ten top met de nieuwe fietstruitjes van Odlo. Voor de dames bijvoorbeeld deze rode bolletjestrui met een rits ter hoogte van de hals, een lager rugpand en een driedelig voor­raadzakje op de rug. Ook voor de heren werden enkele leuke retro modelletjes ontworpen.

ODLO
ODLO

 

Stevig gepakt en gezakt

Deze Greenland Backpack is geïnspireerd op de vinding van een trouwe gebruikers van Fjällräven die van zijn versleten Greenland Jack een tas maakte. De eigenschappen van de jas zie je terug in de twee voorvakken met plooien en in de slimme vouwconstructies. Gemaakt van duurzaam G-1000 HeavyDuty en geïmpregneerd met Greenland Wax.

Fjäll Räven
Fjäll Räven

 

 

In de retrospecial van Far Out #16 (nu in de krantenwinkel!) vind je nog veel meer retro producten. Bekijk hier een preview van het nieuwe nummer.