Home Materiaal 2016 Teva Terra-Float Livia

Teva Terra-Float Livia

0
Teva Terra-Float Livia
Teva Terra-Float Livia

Teva Terra-Float Livia

Teva Terra-Float Livia

Een op-en-top zomerse sandaal uit de nieuwe, ultralichte, stijlvolle en tegelijk technische collectie van Teva. De Teva Terra-Float Livia nodigt je uit om naar buiten te gaan, dingen te ontdekken, in de natuur rond te trekken of een bezoek te brengen aan de stad. Een modieuze outdoorsandaal voor de warme zomermaanden.

De Terra-Float collectie leent zich perfect voor welke zomeractiviteit dan ook, van verre reizen, backpacken, interrailen, stedentrippen tot een dagje strand, met deze sandaal ligt de wereld aan je voeten.

Teva Terra-Float Livia combineert looks met functionaliteit

Het valt niet te ontkennen: de Teva Terra-Float Livia ziet er modieus, fris en vrolijk uit. Maar achter haar speelse looks schuilt veel meer om mee naar buiten te komen. Zo is de Terra-Float Livia voorzien van de Float-Lite-technologie in de zool, die dit model ultralicht maakt, en een voorgevormd EVA-voetbed voor voldoende ondersteuning en een optimaal comfort.

Het uiterlijk van de sandaal krijgt een speelse uitstraling door de print op de webbing. Bovendien geven de gekruiste bandjes op de wreef en de band over de voorvoet lekker veel ondersteuning voor lange wandelingen.

De Teva Terra-Float Livia is een damessandaal en beschikbaar in verschillende kleuren.

Teva staat al sinds 1984 voor vrijheid in footwear. Teva gelooft dat jouw levensstijlkeuze de ultieme vorm van persoonlijke expressie is, de producten zijn toegankelijk, veelzijdig en vieren de onafhankelijke geest. Teva vond zijn oorsprong in de eerste sportsandaal drie decennia geleden en wordt nu verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd. Kijk voor meer informatie over Teva, een divisie van Deckers Brands, op www.teva-eu.com of volg Teva op Facebook en Instagram.

Gerelateerde producten

Freya bereikt Kaap Hoorn