Home Materiaal 2016 Teva Terra-Float Universal

Teva Terra-Float Universal

0
Teva Terra-Float Universal
Teva Terra-Float Universal

Teva Terra-Float Universal

Teva Terra-Float Universal

Een van de blikvangers uit de nieuwe, ultralichte, stijlvolle en tegelijk technische collectie van Teva is ongetwijfeld de Teva Terra-Float Universal. Zagen we deze al niet eerder? Klopt, want de Terra-Float Universal is de superlichte versie van de iconische en enorm populaire Teva Universal sandaal.

De Teva Terra-Float collectie leent zich perfect voor welke zomeractiviteit dan ook, van verre reizen, backpacken, interrailen, stedentrippen tot een dagje strand, met deze sandaal ligt de wereld aan je voeten.

Teva Terra-Float Universal kan alles aan

Een opvallende eigenschappen van de nieuwe Terra-Float sandalen van Teva is dat ze verschillende behoeften beantwoorden. Lichtgewicht, comfortabel, modeverantwoord, functioneel? Check! De Teva Terra-Float Universal verenigt dit allemaal.

Hiervoor is de Terra-Float voorzien van de Float-Lite-technologie in de zool, die dit model ultralicht maakt, en een EVA-voetbed voor voldoende ondersteuning en een optimaal comfort. De Teva Terra-Float Universal is daarenboven voorzien van bredere straps waardoor hij minimalistischer oogt. Het bovenmateriaal kreeg het kenmerkende Teva-webbingpatroon.

De Teva Terra-Float Universal is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen en beschikbaar in verschillende kleuren.

Teva staat al sinds 1984 voor vrijheid in footwear. Teva gelooft dat jouw levensstijlkeuze de ultieme vorm van persoonlijke expressie is, de producten zijn toegankelijk, veelzijdig en vieren de onafhankelijke geest. Teva vond zijn oorsprong in de eerste sportsandaal drie decennia geleden en wordt nu verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd. Kijk voor meer informatie over Teva, een divisie van Deckers Brands, op www.teva-eu.com of volg Teva op Facebook en Instagram.

Gerelateerde producten

Ganzenpas
Freya bereikt Kaap Hoorn