Home Featured Trek er lekker op uit met de Mio Cyclo 315 fiets gps

Trek er lekker op uit met de Mio Cyclo 315 fiets gps

0
Trek er lekker op uit met de Mio Cyclo 315 fiets gps
Mio Cyclo 315 fiets gps

Hoewel we aan regen nog niet lijken te ontkomen, hebben we de koude dagen gelukkig achter ons gelaten. Eindelijk kunnen we weer gaan fietsen zonder verkleumde vingers. En daarbij mag fietsnavigatie eigenlijk niet ontbreken. Graag stellen we je de Mio Cyclo 315 fiets gps voor. Alles wat je nodig hebt onderweg, verenigd in één robuust device.

Oneindige routes

Als je graag fietst, ken je alle leuke tochten in de omgeving inmiddels wel. Maar als je kiest voor de unieke Surprise Me-functie, stippelt Mio Cyclo drie verrassende routes uit op basis van de tijd en afstand die jij invoert. En dat doet de fiets gps waar je maar wil: ook in gebieden waar je nog nooit hebt gefietst.

Strava Segments

Dankzij de ondersteuning voor Strava Live Segments, onderdeel van het Strava sociale netwerk voor fietsliefhebbers atleten, kun je je eigen prestaties meten door tegen jezelf of tegen je vrienden te racen op specifieke stukjes (segments) van een willekeurige route. De resultaten zijn daarna eenvoudig te delen via de MioShare-synchronisatie met Strava.

Eenvoudig te gebruiken fiets gps

Met beide handen aan het stuur en je blik op de weg fiets je het meest veilig. Je wilt dan ook niet voortdurend bezig zijn met doorlopen van allerlei ingewikkelde menu’s om een bepaalde functie van de Mio Cyclo in te stellen. Wees gerust: de interface is gebruiksvriendelijk en eenvoudig, de bedieningsknoppen zijn groot en het scherm is vanuit elke hoek duidelijk te zien. Met deze fiets gps doe je in een ogenblik wat je moet doen, zodat je je geen moment onveilig hoeft te voelen.

Slank, maar stevig

Fietsnavigatie is er om altijd en in alle omstandigheden gebruikt te worden. Tijdens een goede toertocht wordt het toestel bij regen onherroepelijk nat en op slechter wegdek ook flink door elkaar geschud. Dat hoort erbij, en de Mio Cyclo 315 fiets gps is daar dan ook op berekend. Hij is licht, waterdicht, maar kan door zijn stevige bouw toch erg goed tegen impact.

Richtprijs: € 279,99
www.mio.com