Home Anders Outdoor Trend n°5 Friedrichshafen 2016: gekke prints

Trend n°5 Friedrichshafen 2016: gekke prints

0
Trend n°5 Friedrichshafen 2016: gekke prints
Trends in Friedrichshafen, gekke prints bij Regatta

Naast de minimalistische, Scandinavisch getinte collecties, zagen we qua outdoortrends voor 2017 ook veel jassen en schoenen met leuke prints. Zeker voor kinderen vallen er veel kleurrijke producten te vinden.

GESPOT

De hele collectie van Regatta is behoorlijk vrolijk. Sommige damesjassen deden ons zelfs denken aan de Oilily-prints uit de jaren 90. Leuk voor kinderen zijn deze regenjassen. Wanneer er water op valt, verschijnt er een print: koptelefoontjes op de blauwe jas, bloemen op het roze model. Bestaat ook in een volwassenvariant, met andere prints.

Buff
Buff

Buff heeft al lang niet enkel meer sjaaltjes met pompoenen en vleermuizen op. In hun collectie zagen we heel stijlvolle kleurtjes en prints, en uiteraard ook enkele gekke modelletjes, zoals Tour De France-lijn.

The North Face
The North Face

The North Face brengt het thema camouflage naar een hoger niveau.  Deze collectie bestaat uit tenten en tassen met wandtapijt-prints. Leuk als je van hertjes en beren houdt.

Crocs
Crocs

Toen Crocs zo’n tien jaar geleden voor het eerst op OutDoor Friedrichshafen kwam, ontketende het merk een ware revolutie. Ondertussen heeft het merk stijlvolle ballerina’s, sneakers en fashion klompen. Ook wie van prints houdt, komt volledig aan zijn trekken.

Salomon
Salomon

Ook bij Salomon zagen we veel kleurtjes en prints, al zullen we toch vooral deze slogan onthouden: Make all trails your playground. Wijze woorden, als je het ons vraagt.

Ontdek welke trends Far Out nog meer heeft gespot op Friderichshafen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren