Home Anders Outdoor Trend n°3 Friedrichshafen 2016: praktisch kamperen

Trend n°3 Friedrichshafen 2016: praktisch kamperen

0
Trend n°3 Friedrichshafen 2016: praktisch kamperen
Trends Friedrichshafen, praktisch kamperen

Iets minder nieuwigheden op trekkingvlak voor 2017, maar we merken in Friedrichshafen wel een opmars van het gezinskamperen en praktisch kamperen. Ook hier zet de urban outdoor trend zich verder, met klaptafeltjes, plooistoelen, lampjes en potten en pannen die niet zouden misstaan in een doorsnee interieur. Klassiekers blijven als vanouds hun publiek vinden. Zo maakt bij Regatta de goede oude gamel zijn come back.

GESPOT

Waarom geen campingstoelen en tafeltjes maken die ook stijlvol op je terras staan? Dat is de filosofie van het campingmerk Bo Camp. Missie geslaagd.

Nordisk
Nordisk

De lichtste tent ter wereld staat op naam van Nordisk en weegt slechts een luttele 575 gram. Opgeplooid is deze Lofoten, met haar 22×11 cm, niet veel groter dan een standaard toiletzak.

Rubytec
Rubytec

De bulb is de nieuwste lamp uit de collectie van Rubytec. Ze is dimbaar en je kan ze opladen via USB. Voor in de tent of om een potje bij te schaken wanneer de zon achter de horizon is gegaan.

 

Ruffwear
Ruffwear

We worden elke keer weer goed gezind van de Ruffwear-stand. Hadden we een hond, we kochten hem zeker deze knusse doggie-slaapzak.

Swiza
Swiza

Wat waren we trots toen we ons gepersonaliseerde Far Out-zakmes zagen tussen de collectie van Swiza. Verwacht je binnenkort maar aan een verslag van onze kampeerervaringen met dit zakmes.

Ontdek welke trends Far Out nog meer heeft gespot op Friderichshafen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren