Home Anders Outdoor Trend n°2 Friedrichshafen 2016: lifestyle outdoor

Trend n°2 Friedrichshafen 2016: lifestyle outdoor

0
Trend n°2 Friedrichshafen 2016: lifestyle outdoor
Outdoortrends Friedrichshafen, lifestyle outdoor bij Sprayway

Gaan hiken zonder eruit te zien als een hiker wordt steeds gemakkelijker. Hoera! Trekkingbroeken die met de looks van een jeansbroek, rugzakken in canvas, hippe schoenen met discrete wandelzool… keuze te over. De urban outdoor trend ‘lifestyle outdoor’ is weliswaar al enkele jaren aan de gang, maar blijft ook in 2017 groeien. De Scandinavische look trekt zich helemaal door van de fashion boutiques naar de buitensportzaken.

GESPOT

De mooie klerencollectie van Sprayway is helemaal geïnspireerd op de Scandinavië-trend.

Fjällräven
Fjällräven

Fjällräven staat op zijn beurt al langer bekend om zijn sobere, stijlvolle jassen en rugzakken. Ondertussen werd ook aan de vrouwen gedacht, die niet altijd zin hebben om in een onflatteuze afritsbroek door de bergen te paraderen. Hiken kan nu ook met jurkjes, rokjes en speciale outdoorleggings.

Teva
Teva

De klassieke Teva-sandaal ziet er heel wat modieuzer uit in deze frisse kleurtjes. Ideaal voor een citytrip met veel wandelkilometers.

Mammut
Mammut

Dankzij de sobere klimoufits van Mammut jaag je de vogels rondom de rotsen niet weg en kan je gerust nog een cafe latte gaan drinken op een hip terrasje in de stad.

Marmot
Marmot

Bij Marmot waren we fan van deze trekkingbroek in jeans-print. Superlicht, sneldrogend en fashionable.

Ontdek welke trends Far Out nog meer heeft gespot op Friderichshafen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren