Home Fjällräven Fjällräven Travellers Trousers

Fjällräven Travellers Trousers

0
Fjällräven Travellers Trousers
Fjällräven Travellers Trousers

Fjällräven Travellers Trousers

Fjällräven Travellers Trousers

De Fjällräven Travellers Trousers is een lichte, zeer ventilerende broek van duurzaam G-1000 Air, een combinatie van gerecycleerd polyester en biologisch katoen, wat je heerlijk koel houdt in warme klimaten. Ideaal voor reizen en wandelen in warme klimaten.

De broek is gemaakt van G-1000 Air van gerecycled polyester en biologische katoen dat snel droogt, uitstekende ventilatie heeft en prettig is om te dragen bij hoge temperaturen. De perfecte keuze voor wanneer je een koele, goed ventilerend kledingstuk nodig hebt dat weinig ruimte in beslag neemt in je bagage en dat net zo geschikt is voor het stadsleven en lange reisdagen als voor lichte wandelingen.

De stijl is klassiek en eenvoudig met een paar zorgvuldig geselecteerde details. Op de rechterpijp zit een zak met ritssluiting, en het model heeft ook twee steekzakken en een veiligheidszak aan de binnenkant van de taille. De knieën zijn voorgevormd en er zit een inzetstuk in het kruis dat extra bewegingsvrijheid en een comfortabele pasvorm geeft. Verkrijgbaar in een heren- en een damesmodel.

€ 129,95

broek

Gerelateerde producten

Obstakelwedstrijd voor fietsers Bomberbike: schrijf je in!
Het Kalymnos klimfestival
Ook “boardchick” krijgt een tussen-s