In de kijker: outdoorwinkel Zwerver

Outdoorwinkel Zwerver
Outdoorwinkel Zwerver

Wie de natuur of de bergen in trekt, raden we steevast aan zijn uitrusting in te slaan bij de betere outdoorspeciaalzaak. Wat dat betreft is outdoorwinkel Zwerver beslist een aanrader, want zelfs voor wie niet in het Antwerpse woont, is een bezoek aan de zaak van de sympathieke broers Andries de trip meer dan waard.

Outdoorwinkel Zwerver

De jonge eigenaars – Laurent is 29, Philippe 25 – steken hun voorliefde voor het outdoorleven, de bergen en dan vooral de Alpen niet onder stoelen of banken, wat af te lezen is aan het interieur en aan de initiatieven die vande outdoorwinkel Zwerver zoveel meer maken dan een ‘winkel’. Workshops bijvoorbeeld, gezellige opendeurdagen, tentenshows, wandelingen en initiatieven ten voordele van de Vlaamse natuur.

Laurent: “We trokken als kind vaak met onze ouders de bergen in. We leerden allemaal skiën (we zijn met vier kinderen thuis) en wandelden heel wat kilometers af. Daarnaast hebben onze ouders enorm hard gewerkt om deze mooie zaak op te bouwen. Nu is het aan ons om deze lijn door te trekken.”

Vorig jaar pasten de broers de huisstijl aan met een nieuw logo, een nieuwe website en een nog uitgebreider assortiment. “We proberen voor verschillende outdooractiviteiten een mooie selectie aan te bieden, mede door onze eigen interesses. Ikzelf hou van wintersport, wandelen, mountainbiken en wielrennen, maar ook van sportieve uitjes of een echte rugzakvakantie. Nu nog de tijd vinden!” Gelukkig kunnen de broers hiervoor rekenen op een team van experts om klanten met raad en daad bij te staan. www.zwerver.be

Team Zwerver fietst voor de natuur

Fietsen voor een goed doel geeft toch net dat tikkeltje meer power in de benen. Op 24 en 25 juni fietst Team Zwerver ruim 250 kilometer voor de bescherming van de prachtige Vlaamse natuur. Dat doen ze samen met Expeditie Natuurpunt. Gedurende twee dagen bewonderen alle deelnemende teams de Vlaamse natuur al wandelend, fietsend of kanoënd. Ieder team zamelt minimum € 1500 in voor een natuurgebied naar keuze. Wil jij Team Zwerver helpen om dat doel te bereiken? Dat kan via deze weg.

Zwerver in het kort

  • 1500 m2 groot;
  • 2000 tot 3500 wintersportproducten;
  • Van een 100-tal merken;
  • Voor al je favoriete outdoormateriaal.