Home Lees Far Out Online 2017 In de kijker: GPS-outdoorhorloge TomTom Adventurer

In de kijker: GPS-outdoorhorloge TomTom Adventurer

0
In de kijker: GPS-outdoorhorloge TomTom Adventurer
gps-outdoorhorloge TomTom Adventurer

Recent werd het gps-outdoorhorloge TomTom Adventurer bekroond met een iF Design Award 2017. En dat is meer dan terecht! Het horloge is geschikt voor het tracken van een scala aan outdooractiviteiten, zoals trailrunnen, hiken, fietsen en wintersport.

Al van bij het ontwerp van dit nieuwe generatie gps-outdoorhorloge wilde TomTom ervoor zorgen dat het taai genoeg was om outdooravonturen te doorstaan en minder zou kosten dan het bestaande aanbod. Met het gps-outdoorhorloge TomTom Adventurer (€ 299) is het in die missie geslaagd. Deze nieuwe blikvanger is zeg maar de ‘offroadversie’ van de TomTom Runner en de Spark.

Boordevol technologieën voor avonturiers

Uniek aan gps-outdoorhorloge TomTom Adventurer zijn de verschillende avontuurgerelateerde features. Zo zullen ultrarunners en hikers blij zijn met de modus voor een langere batterijlevensduur van meer dan 20 uur. De automatische afdalingsinformatie aan de hand van liftdetecties is dan weer een droom voor downhillers en wintersporters. En dankzij ‘trail exploration’ kan je zelfverzekerd de bergen in, wetende dat je altijd je beginpunt weer terugvindt.

Meer slimme features

Verder bevat het gps-outdoorhorloge een optische hartslagmonitor, barometrische hoogtemeter, kompas en een ingebouwde muziekspeler met 3GB geheugen. Het design is stoer, het scherm extra omrand, voor een optimale bescherming. Het horlogebandje is inwisselbaar en in verschillende kleuren beschikbaar. Het horloge linken aan de TomTom Sportsapp is een fluitje van een cent. Ook handig: de TomTom Adventurer is waterdicht tot 40 meter, dus maak je geen zorgen als je per ongeluk in de plassen valt of een frisse duik wil nemen in een bergmeer.

Het gps-outdoorhorloge TomTom Adventurer in een notendop

• Meerdere outdoorsporten: hiken, trailrunnen, MTB-en, zwemmen…
• GPS-volgsysteem, kompas en barometer: real-time info op je pols
• Ingebouwde hartslag: zie je hartslag op je pols
• Geïntegreerde muziekspeler: 3GB opslagruimte
• Trailverkenning: plan en ontdek nieuwe routes, vind altijd je beginpunt terug
• Lange batterijlevensduur: tot meer dan 20 uur in de speciale modus.

www.tomtom.com