Home Lees Far Out Online 2017 In de kijker: outdoormerk Quechua

In de kijker: outdoormerk Quechua

0
In de kijker: outdoormerk Quechua
Outdoormerk Quechua

Avontuurlijke buitenactiviteiten toegankelijker en makkelijker maken voor iedereen, dat is waar outdoormerk Quechua – gedreven door een onuitputtelijke liefde voor de bergen – elke dag naar streeft. Diezelfde passie zorgt ervoor dat ontwerpteams luisteren naar de feedback van gebruikers, om aangepaste artikelen te ontwerpen die voldoen aan de outdoorliefhebber zijn verwachtingen.

Bij outdoormerk Quechua brengen zo’n 230 gepassioneerde mensen hun kennis samen om de outdoorproducten van morgen te ontwikkelen. Mensen met dezelfde passies, waarden en wensen: helpen om de bergen elke dag een beetje toegankelijker te maken voor iedereen, ongeacht het niveau. Een meer inspirerende omgeving dan Decathlon’s campus aan de voet van de Mont Blanc kan je hiervoor niet bedenken. Producten testen in de meest realistische omstandigheden kan in de plaatselijke achtertuin. Bovendien is het ook een unieke plek om met klanten en gebruikers samen te komen en rechtstreeks van gedachten te wisselen.

Producten geïnspireerd door gebruikers

Verschillende producten van outdoormerk Quechua zijn een rechtstreeks antwoord op problemen die outdoorliefhebbers en trekkers ervaren. Denk maar aan de 2 Seconds-tent, die je in één beweging opzet. De opblaasbare koeltas Arpenaz Fresh, die compacter en tien keer doeltreffender is dan een standaard model. De matras Air Seconds, die je supersnel en zonder inspanning opblaast. Of nog: de Easyfit-rugzak met zijn vele afstelmogelijkheden, voor een gepersonaliseerd draagcomfort.

Maak persoonlijk kennis met de ontwerpteams van outdoormerk Quechua!

Quechua houdt 100% rekening met de mening en ervaring van klanten om zo de meest doeltreffende producten te creëren. Onder het motto ‘Jij inspireert ons, kom kennis maken!’ is iedereen van harte uitgenodigd om de ontwerpteams van Quechua een bezoek te brengen op de campus in Frankrijk, zo’n 20 km van Chamonix. Dat kan, na telefonische inschrijving via +33 04 5078 5000, elke donderdag tussen 10u30 en 12 uur. Quechua organiseert ook geregeld testsessies. www.quechua.be

Wist je dat?

  • Alle producten van Quechua getest en hertest worden door een team van outdoorambassadeurs (klanten en medewerkers).
  • Jaarlijks 600 testers verschillende producten uitproberen in de volle natuur.
  • Quechua 20 000 km schoentesten per jaar verwezenlijkt, dat is half de wereld rond!
  • 3000 testuren opgaan naar wandeltochten.

Quechua maakt trekking makkelijker
4 must haves voor deze zomer

  • Forclaz Easyfit: een comfortabele trekrugzak met automatische rugverstelling. Ideaal voor trektochten van meerdere dagen. Prijs: € 99.
  • Quickhiker: compacte en lichte trekkingtent voor twee personen. Vanaf mei verkrijgbaar in Fresh & Black-versie: 100% duister en fris, voor lange, aangename nachten. € 99.
  • Forclaz Ultralight: slaapzak met een dubbele 3/4-rits, voor links- en rechtshandigen. Gebruikstemperatuur van 0 tot 5 °C. Prijs: € 69,99.
  • Forclaz 400: drielaagse regenjas die uitstekend ademt en met je mee beweegt, ontworpen voor trektochten in de bergen. Gewicht: 750 gram. Prijs: € 79,99.