Home Lopen Spartacus Run Boom 2017 krijgt totale make-over

Spartacus Run Boom 2017 krijgt totale make-over

0
Spartacus Run Boom 2017 krijgt totale make-over
Spartacus Run Boom 2017

Op zondag 30 april en maandag 1 mei staat de 6e editie van de grootste obstakelrun van ons land op het programma: de Spartacus Run Boom 2017 in de Schorre. Laat je vooral verrassen door het compleet hertekende hindernissenparcours en de twee nieuwe obstakelruns voor kids.

Gloednieuw is dat wie jonger is dan 16 jaar, dit jaar ook de kans krijgt om te proeven van het hele Spartacus-gebeuren. Voor 6 tot 11-jarigen is er op maandag 1 mei de Little Spartacus Run. Wie Little Spartacus wil worden loopt over een aangepast parcours van ongeveer 2 km. Elke Little Spartacus kan begeleid worden door één volwassene. Diezelfde dag is er ook de Junior Spartacus Run voor 12 tot 15-jarigen. Zij krijgen een parcours op maat van ongeveer 6 km voorgeschoteld.

Daarnaast wordt ook het 10 km-parcours van de Spartacus Run Boom 2017 helemaal vernieuwd. De start- en aankomstzone blijft dezelfde, maar van daaruit werd het parcours helemaal hertekend inclusief 30 hindernissen, waaronder enkele erg spectaculaire. Zo zal de Mega Swing zijn intrede maken: via een touw bevestigd aan een dertig meter hoge kraan, zweef je over het water. Deze eyecatcher was tijdens Race Against Nature al een geweldig succes en om wachttijden te vermijden zal de capaciteit van deze hindernis verdubbeld worden. Hoe dit er precies uitziet zie je hier:

Iedere deelnemer ontvangt een uniek Spartacus Run T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Maar we zorgen vooral voor een geweldige ervaring, waar je met veel voldoening op zal terugkijken.

Aarzel niet langer en schrijf je samen met je vrienden en collega’s in voor de Spartacus Run Boom 2017!