Home Anders Outdoor Tip 14-17 september: lang outdoorweekend Mountain Festival van The North Face

Tip 14-17 september: lang outdoorweekend Mountain Festival van The North Face

0
Tip 14-17 september: lang outdoorweekend Mountain Festival van The North Face
Outdoorweekend Mountain Festival van The North Face

In enkele dagen van zoveel mogelijk outdoorsporten proeven, in een fantastisch mooie omgeving en in het gezelschap van gelijkgestemden… dat is waar het tijdens het outdoorweekend Mountain Festival om draait. Het event vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 17 september in Lauterbrunnen, Zwitserland, aan de voet van de Eiger. Dezelfde locatie als vorig jaar dus, maar dan een dag langer en met plaats voor dubbel zo veel bezoekers.

De early bird tickets voor de tweede editie van het outdoorweekend Mountain festival van The North Face zijn ondertussen uitverkocht, maar voor € 249 kan je nog steeds een plaatsje boeken. Wat je hiervoor terugkrijgt? Een heleboel! Festivalgangers kunnen in het berglandschap klimmen, paragliden, trailrunnen, canyonjumpen en hiken.

In het basiskamp van het festival is er de mogelijkheid om het wat rustiger aan te doen en te relaxen. Maar met talloze workshops, zoals koken tijdens expedities en avontuurfotografie, is deze plek net zo avontuurlijk.

Vorig jaar namen vijfhonderd mensen uit 21 landen deel. Dit jaar is er plek voor dubbel zoveel mensen uit hopelijk nog meer landen. Tel hier livemuziek, inspirerende presentaties van atleten en avontuurlijke films bij op en je hebt alle ingrediënten om van het outdoorweekend Mountain Festival een ultiem en in alle opzichten grensoverschrijdend outdoorevent te maken.

Outdoorweekend Mountain Festival van The North Face praktisch

  • Waar? Lauterbrunnen, Zwitserland, op 2 uur van Zürich en 3 uur van Genève. Lauterbrunnen heeft een treinstation en is goed bereikbaar.
  • Wanneer? 14-17 september.
  • Kostprijs? € 249.
  • Inbegrepen? Toegang tot het volledige festivalprogramma met een focus op trailrunnen, hiken en klimmen; de mogelijkheid toffe workshops te volgen, zoals avontuurfotografie en koken tijdens expedities; ontbijt op vrijdag, zaterdag en zondag en een diner op zaterdagavond; veel entertainment, zoals inspirerende atletenverhalen en optredens van bands en dj’s; een plek op de camping met natuurlijk toiletten en warme douches.
  • Meer info, antwoorden op veelgestelde vragen en inschrijvingen? Op de website van The North Face.

Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar.