Home Featured Op zoek naar een multifunctionele outdoorschoen? Check de nieuwe Lowa Aerox GTX

Op zoek naar een multifunctionele outdoorschoen? Check de nieuwe Lowa Aerox GTX

0
Op zoek naar een multifunctionele outdoorschoen? Check de nieuwe Lowa Aerox GTX
Multifunctionele outdoorschoen Lowa Aerox GTX

Outdoorschoenenspecialist Lowa staat al meer dan 90 jaar voor innovatieve ideeën en kwalitatief hoogwaardige producten. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe Aerox GTX, een multifunctionele en lichtgewicht outdoorschoen die zich thuisvoelt op zowat alle soorten terrein.

Lowa heeft een scala aan outdoorschoenen in het gamma, van alpine modellen tot backpacking en van trekking tot travel. Wie van alles wat doet, kan zijn heil zoeken in een multifunctionele outdoorschoen. De nieuwkomer in die lijn van Lowa is de Aerox GTX. Wat deze schoen zo bijzonder maakt, sommen we hier kort voor je op.

Multifunctonele outdoorschoen tjokvol technologieën

Ten eerste is de Aerox GTX uitgerust met de 100% waterdichte en ademende Gore-Tex Surround-technologie. Deze innovatieve technologie biedt 360° klimaatregulatie voor je voeten zonder invloed op de waterdichtheid. De speciale luchtkanalen in de zijkant van de zool zorgen ervoor dat transpiratievocht kan ontsnappen. En hoewel damp eruit kan, kan er door deze speciale technologie geen water de schoen in. Op die manier blijven je voeten dus droog en koel onder alle omstandigheden.

Al even ingenieus is de Gore-Tex Upper, speciaal gemaakt voor sportieve activiteiten op verschillende soorten ondergrond. Het gebruik van synthetische materialen op kritische punten garandeert stabiliteit én bescherming. En daar waar dat minder nodig is, biedt de toepassing van mesh extra ademend vermogen. In combinatie met de Gore-Tex voering resulteert dit een perfect evenwicht tussen waterdichtheid en ademend vermogen.

Om ook te kunnen voldoen aan de eisen van moderne bergsporters is de allrounder uitgerust met een uitstekend dempende Lowa Dyna PU-tussenzool, een stabiliserend frame voor optimale zijdelingse steun, en een Monowrap-zoolconstructie, die de voet als het ware in de zool in plaats van erop laat staan. De ingeweven vetering van de middelhoge versie en speedlacing bij het lage model, plus een flexibel tong van stretchmateriaal maken het plaatje compleet.

Kortom: de Aerox GTX is een sportief multitalent dat met name op aspecten als pasvorm en functionaliteit geen enkele steek vallen. Aantrekken en gaan, luidt de boodschap!