Win een Räven rugzak van Fjällräven, ideaal voor dagelijks gebruik

Win een Räven rugzak van Fjällräven!
Win een Räven rugzak van Fjällräven!

Een stijlvolle, multifunctionele rugzak met een hoog outdoorgehalte die je spullen beschermt tegen weer en wind, en die je voor zowel school, werk als een daguitstap kan gebruiken. Hebben? Goed nieuws: Far Out mag van Fjällräven maar liefst TWEE gloednieuwe rugzakken weggeven in een KLEUR NAAR KEUZE. Het model dat we voor je hebben uitgekozen is de Räven rugzak van Fjällräven in 20 liter versie.

De Räven rugzak heeft een compartiment met ritssluiting op de voorzijde en een compartiment aan beide zijkanten, voor bijvoorbeeld je drinkfles. De tas is gemaakt van de duurzame en slijtvaste G-1000 stof, waar Fjällräven bekend om is. Hij is water- en vuilafstotend en voorzien van een laptop sleeve voor je laptop of tablet. De schouderbanden zijn verstelbaar en bovenaan zit een handige lus met leer om de tas aan op te tillen. Afmetingen: 46x31x28 cm. Gewicht: 670 gram.

Hoe kan ik de Räven rugzak van Fjällräven winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag (Tip: het antwoord vind je op de merkenpagina van Fjällräven): 
    Welke jas uit 1968 was gemaakt van de revolutionaire G-1000 stof?
  2. Kies je 3 favoriete kleuren uit de foto hierboven. (Als je wint en je eerste keuze niet op voorraad is bezorgen we je keuze 2 of 3).
  3. Stuur het antwoord op vraag 1 en 2 vóór maandag 12 juni naar redactie@farout.be. Vergeet je naam, adres en telefoonnummer niet te vermelden. Alleen complete emails komen in aanmerking.

Een onschuldige hand trekt op maandag 12 juni de winnaars en maakt deze op dinsdag 13 juni bekend.

Succes!