Win Lowa Aerox GTX
Win Lowa Aerox GTX

Je trekt eropuit, wandelt, doet een trekking, wil een keer trailrunnen, een stad bezoeken… Uiteraard dat je in het gamma van Lowa voor elke activiteit een geschikte outdoorschoen vindt, maar in je koffer past jammer genoeg maar 1 paar. Gelukkig hebben we de ideale schoen voor je gevonden; de Lowa Aerox GTX voelt zich namelijk op alle soorten terrein thuis.

De Aerox GTX is een veelzijdige, goed ademende en waterdichte schoen die niet op je outdoorchecklist mag ontbreken. En we hebben zelfs nog beter nieuws, van Lowa mogen we TWEE PAAR van deze gloednieuwe multifunctionele outdoorschoenen weggeven. Ik zou zeggen: lees snel onderstaande instructies en waag je kans! 

Hoe kan ik winnen?

1. Surf naar de pagina van Aerox GTX Mid op www.lowa.be en kies je favoriete kleur van de Aerox GTX Mid (dames- of herenmodel). Geef ook een tweede keuze op, moest het gekozen model in jouw maat niet op voorraad zijn.
 

2.Vul de volgende wedstrijdvraag aan:
Alle Lowa schoenen worden 100% geproduceerd in….?

3. Stuur het antwoord op de vragen 1 en 2, samen met je naam, adres- en contactgegevens PLUS je schoenmaat naar redactie@farout.be vóór maandag 19 juni 2017 (*). Een onschuldige hand trekt maandag 19 juni de winnaars en maakt deze op dinsdag 20 juni bekend.

Tip: het antwoord op de wedstrijdvraag vind je op de merkenpagina van Lowa op Farout.be.

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens, plus je schoenmaat en favoriete kleur. We geven 1 paar voor heren en 1 paar voor dames weg. Het te winnen model en kleur is afhankelijk van de beschikbaarheid.