Home Anders Outdoor DOEN 7/10: Race Against Nature in Averbode

DOEN 7/10: Race Against Nature in Averbode

0
DOEN 7/10: Race Against Nature in Averbode

Race Against Nature in Averbode is de vijfde obstakelrun in de KBC Spartacus Series en vindt dit jaar plaats op 7 oktober. Deelnemers krijgen een uitdagend parcours van tien kilometer voorgeschoteld met een 30-tal grote en kleinere obstakels, waaronder heel wat waterhindernissen. Droog blijven is geen optie!

De hindernissenloop Race Against Nature staat ook bekend als de ‘natste’ obstakelrun uit de KBC Spartacus Series. Het parcours zal een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op zijn/haar eigen tempo afwerkt.

De start en aankomst bevinden zicht in het Spartacus Park, Domein De Vijvers, Averbode. Deelnemers starten in waves van ongeveer 150 sportievelingen, op basis van hun startnummer. Deelnemen kan individueel of in ploeg.

Wie finisht in alle zes events van de KBC Spartacus Series in 2018 (afstand en dag- of nachteditie is niet van belang) is een echte Spartacus Hero!

Obstakelrun Race Against Nature praktisch

Inschrijven kan nog steeds. Als je snel bent tenminste, want de plaatsen voor dit unieke event zijn beperkt en gaan doorgaans snel weg.

Waar: De Vijvers, Averbode
Wanneer: 7 oktober
Meteen inschrijven
Eerst meer info

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hieronder de aftermovie van 2017.