Win een Ledlenser MT10 oplaadbare zaklamp

Ledlenser brengt de nacht tot leven
Ledlenser brengt de nacht tot leven

Ooit in het donker naar het toilet proberen gaan op de camping? ’s Nachts je tent in gekropen op zoek naar je tandenborstel? Een nachtelijke trailrun meegedaan? Of noodgedwongen doorgewandeld tot diep in het donker? Precies. Een betrouwbare, makkelijk bedienbare zaklamp met een krachtige straal die ook nog eens tegen een stootje kan, is onmisbaar voor buitensporters en outdooravonturiers!

Het goede nieuws: in het outdoorgamma van Ledlenser vindt iedere outdoor-enthousiasteling zijn gading. Het nog betere nieuws: van Ledlenser mogen we maar liefst drie MT10 oplaadbare zaklampen weggeven!

Ledlenser MT10 oplaadbare zaklamp
Ledlenser MT10 oplaadbare zaklamp

 

De Ledlenser MT10 is een zeer compacte, maar krachtige zaklamp die overal ter wereld via USB kan worden opgeladen. In de laagste stand gaat de lamp 144 uur mee. In de hoogste 6 uur. Het hoofdlicht schijnt tot 180 meter ver. De lamp is eenvoudig met één hand te bedienen, heeft drie lichtstanden en een strobe, en dankzij de riemclip neem je de lamp gemakkelijk mee. Door de waterafstotende beschermlaag is de lamp bestand tegen vochtige weersomstandigheden.

Hoe kan ik winnen? 

  1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
    Hoeveel verschillende hoofd- en zaklampen telt de Ledlenser Outdoor Serie?
    Tip: Het antwoord vind je op de website van Ledlenser (bij sportlampen).
  2. Vul je antwoord en je gegevens vóór maandag 9 oktober 2017 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.
  3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 10 oktober 2017 bekend.

Succes!

[contact-form-7 404 "Not Found"]