Home Materiaal 2018 Teva sneakers en wandelschoenen voor avonturiers

Teva sneakers en wandelschoenen voor avonturiers

0
Teva sneakers en wandelschoenen voor avonturiers
Wandelschoenen voor avonturiers -Teva Arrowood Utility

Herfst? Tijd voor urenlange wandelingen of een zalige hike. Maar ook tijd om te genieten van de laatste warme zonnestralen. Alleen? Hoe houd je je voeten kilometer na kilometer comfortabel, warm en… droog? Wandelschoenen voor avonturiers en andere buitenconsumenten moeten aan heel wat eisen voldoen. Iets wat Teva goed heeft begrepen.

Met de Arrowood-collectie van Teva maakten we al eerder kennis. We zijn namelijk zeer te spreken over de veelzijdigheid van deze collecties sneakers en wandelschoenen voor avonturiers. Twee modellen lichten we voor je uit.

Sneakers en wandelschoenen voor avonturiers

De Teva Arrowood WP

Van wandelen in de nattigheid tot een rivier oversteken, de Teva Arrowood WP regelt het voor je. Waterdicht, comfortabel en licht, hiermee voel je je meteen thuis in de outdoors. Ook dit model kan rekenen op Teva’s FloatLite-technologie in de middenzool voor een ongekend dempend comfort. Het waterdichte bovendeel houdt regen, plassen en alles wat spettert buiten, zodat je voeten droog blijven. Terwijl de voorschoen en kraag van gaasstof ervoor zorgen dat de schoen beter ademt. De Arrowood WP is verkrijgbaar in diverse kleuren voor heren en dames.

Teva Arrowood WP
Teva Arrowood WP

Teva Arrowood Utility

De Arrowood Utility is een ruige buitenschoen, gebouwd voor ruw terrein en natte omstandigheden, maar stijlvol genoeg om een citytrip mee te doen of met je vriend(in) door het bos te wandelen. De schoen beschikt over het vederlichte comfort van de FloatLite-technologie, een waterdicht leren bovendeel, een kraag en tong van neopreen voor extra comfort en degelijkheid en een Vibram-antislipbuitenzool voor een ultieme grip. Klaar voor je volgende avontuur?

Teva Arrowood Utility
Teva Arrowood Utility

Bekijk alle modellen op www.teva-eu.com.

Bewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 − 3 =