Home Nieuws Win 1 van 6 paar stijlvolle Teva Arrowood wandelschoenen!

Win 1 van 6 paar stijlvolle Teva Arrowood wandelschoenen!

0
Win 1 van 6 paar stijlvolle Teva Arrowood wandelschoenen!
Win Teva Arrowood

Dag outdoorsandalen, hallo weerbestendige wandelschoenen! Met de herfst in het land groeit onze en jullie honger om eropuit te trekken. Maar niet zonder het juiste schoeisel aan jullie voeten! Van Teva mogen we namelijk 6 paar Teva Arrowood wandelschoenen weggeven.

De heren kunnen kiezen uit de de Arrowood WP- en de Arrowood Utility-collecties, de dames uit de Arrowood WP-collectie. Dus wij zouden zeggen: kies je favoriete model en waag je kans!

Hoe kan ik winnen?

1. Surf naar de website van Teva en kies je persoonlijke top 3 Teva Arrowood wandelschoenen. De heren kunnen 3 favorieten kiezen uit de Arrowood WP- en de Arrowood Utility-collecties, de dames uit de Arrowood WP-collectie. Als je wint en je eerste keuze is niet op voorraad in jouw maat, dan bezorgen we je keuze 2 of 3.

2. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:

Op welke unieke technologie kunnen Teva Arrowood wandelschoenen rekenen?

Tip: het antwoord vind je in dit artikel over de Teva Arrowood.

3. Stuur ons het antwoord op vraag 1 en 2 via het online wedstrijdformulier onderaan, samen met je naam, adres- en contactgegevens vóór maandag 30 oktober 2017 (*). Vergeet in je eerste antwoord ook je schoenmaat niet te vermelden!

Een onschuldige hand trekt maandag 30 oktober de winnaars en maakt deze op dinsdag 31 oktober 2017 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens, plus je schoenmaat en je persoonlijke top 3. We geven 3 paar weg voor heren en 3 paar voor dames.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =