Home Merken Lowa In de kijker: Lowa allterrain wandelschoen Renegade GTX Mid

In de kijker: Lowa allterrain wandelschoen Renegade GTX Mid

0
In de kijker: Lowa allterrain wandelschoen Renegade GTX Mid
Lowa allterrain wandelschoen Renegade GTX Mid - kleur cognac, donkerbruin

Met Koning Winter voor de deur, hebben we onze zinnen gezet op een absoluut waterdichte en comfortabele schoen, die zowel op als naast de gebaande paden uitstekend uit de voeten kan. De Lowa allterrain wandelschoen Renegade GTX voldoet perfect en ligt nu in de winkel in een scala aan nieuwe herfstkleuren.

De herfst is een periode die zich als geen ander aankondigt in kleur en geur. Paddenstoelen die zich een weg banen door de kleurrijke deken van bladeren, verlost van hun taak. De transformatie die de natuur ondergaat om zich klaar te maken voor de winter, maakt de herfst misschien wel tot het allermooiste wandelseizoen. 

Allterrain wandelschoen Renegade GTX

Wil je nu goed voorbereid naar buiten gaan en verzekerd zijn van droge voeten en voldoende grip? Denk dan eens aan wandelschoenen van Lowa. De Lowa allterrain wandelschoen Renegade GTX is niet voor niks de best verkochte outdoorboot in zijn klasse (bevestigd door onze collega’s van het Duitse magazine Wanderlust).

Dit multifunctionele model staat bekend om zijn uitstekende pasvorm en optimale draagcomfort, en is dé perfecte partner voor alledaagse wandelingen. Bovendien ligt de Renegade nu in de winkel in nieuwe herfstkleuren die perfect passen bij deze tijd van het jaar. Functionaliteit en een goed uiterlijk, gecombineerd tot de perfecte schoen.

Uitgegroeid tot een klassieker

De Renegade is uitgegroeid tot een klassieker. Dit heeft hij mede te danken aan de stabiele upper van nubuck leder en zijn innovatieve Vibram Evo-zoolconstructie met een outdoorgeoriënteerd profiel. De Gore-Tex voering houdt de schoenen ook nog eens absoluut waterdicht en biedt de beste en meest comfortabele temperatuurregulering.

De Renegade omsluit de voet, zonder te knellen, vangt schokken goed op en biedt veel steun. Kortom: een functionele, comfortabele en degelijke wandelschoen, die er nog eens goed uitziet ook. Dé perfecte partner voor alledaagse wandelingen op vaste wegen en in middelgebergte. Laat die kilometers maar komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

elf + zestien =