Home Anders Outdoor Lowa fotowedstrijd: maak kans op een masterclass natuurfotografie!

Lowa fotowedstrijd: maak kans op een masterclass natuurfotografie!

0
Lowa fotowedstrijd: maak kans op een masterclass natuurfotografie!
Lowa fotowedstrijd Renegade

Ter gelegenheid van de nieuwe herfstkleuren van de Renegade GTX lanceert Lowa een toffe fotowedstrijd. Wat je kan winnen? Een masterclass natuurfotografie van bekroond natuurfotografe Roeselien Raimond. Meedoen aan de Lowa fotowedstrijd is simpel.

Roeselien Raimond is een bekende natuurfotografe. Met haar unieke blik op de natuur en haar dierlijke bewoners verwierf ze internationale faam. De natuur is voor Roeselien een eindeloze inspiratiebron waar ze met veel plezier en passie uit put. Haar motto vormt een duidelijke lijn door haar werk: ‘vrolijke dieren vormen de leukste dieren’.

Via de fotowedstrijd van Lowa maak je samen met een familielid, vriend of vriendin kans op een masterclass te winnen van Roeselien Raimond. Let wel op: materiaal is niet inbegrepen. Je dient dus zelf over een degelijke camera te beschikken, een basiskennis te hebben en goed ter been te zijn. Je trekt immers samen met Roeselien de natuur in. Er worden drie winnaars uitgenodigd (in totaal dus zes personen).

De fotowedstrijd loopt nog tot 31 januari 2018.

Hoe doe ik mee aan de Lowa fotowedstrijd?

  1. Maak een mooie natuurfoto met je Lowa-schoenen aan.
  2. Surf naar het online wedstrijdformulier.
  3. Vul je gegevens in en upload je foto inclusief een leuke omschrijving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zeventien + 11 =