Home Anders Outdoor DOEN 10-11 februari: Mount Expo 2018, dé beurs voor klim- en bergsporters

DOEN 10-11 februari: Mount Expo 2018, dé beurs voor klim- en bergsporters

0
DOEN 10-11 februari: Mount Expo 2018, dé beurs voor klim- en bergsporters
Mount Expo 2018 - Nina Caprez

De tofste beurs voor klim- en bergsporters, actieve gezinnen en avonturiers? Dat is Mount Expo 2018. Ook dit jaar vindt de beurs plaats in Flanders Expo Gent en dat op zaterdag 10 en zondag 11 februari. Met je toegangskaartje voor Mount Expo kan je ook de Fiets- en Wandelbeurs en de e-bike Challenge bezoeken.

Informatie uitwisselen, materiaal vergelijken en uitproberen, één van de vele lezingen, workshops of films meepikken, andere outdoorliefhebbers ontmoeten… Dàt is Mount Expo, het jaarlijkse evenement van de Klim- en Bergsportfederatie en de leukste aftrap van het nieuwe bergsportjaar. 

Lezingen van internationale toppers, films & praktische workshops

Op Mount Expo 2018 pik je unieke lezingen mee van internationale toppers zoals Nina Caprez en Anak Verhoeven. Of doe mee aan een van de praktische workshops waarbij je leert hoe je jouw voeten onderweg optimaal verzorgt, hoe jouw lichaam reageert op hoogte, of hoe je meer variatie brengt in jouw maaltijden op tocht. Bekijk het volledige programma met lezingen, films en workshops op www.mountexpo.be

Hicle Outdoor

Mount Expo werkt ook in 2018 samen met Fiets en Wandelbeurs en e-bike Challenge onder de noemer van Hicle Outdoor. Wist je dat je met een kaartje voor Mount Expo ook toegang hebt tot de twee andere beurzen?

Voor ouders én kinderen

Actieve gezinnen vinden hun gading in het splinternieuwe Hicle Family programma. Volg de ‘Hicle Family Tour’ doorheen de drie beurzen en test materiaal uit, verzamel informatie of pik één van de Hicle Family lezingen of workshops mee.

Zwitserland themaland van Hicle Outdoor

In 2018 staat Zwitserland volop in de schijnwerpers. Op de beursvloer kun je de Zwitserse sfeer opsnuiven met allerlei lokale specialiteiten en alpenhoornblazers zorgen voor een vrolijke, Zwitserse noot. Volg de ‘Grand tour of Switzerland’ doorheen Hicle Outdoor en leer de vele gezichten van Zwitserland kennen. Like fantastische Zwitserse panoramafoto’s op de social media walls en verstuur (gratis) een Zwitserland-postkaart.

Mount Expo 2018: informatie & tickets

Bekijk het volledige programma op www.mountexpo.be. Als lezer van Far Out kan je je kortingsticket via deze link kopen aan € 6 in plaats van € 9,5 en mogen kinderen t.e.m 15 jaar gratis mee. Mooi meegenomen, toch? Heb je een KBF-lidkaart voor 2018 dan kun je zelfs een gratis kaartje bestellen.

Far Out is opnieuw aanwezig met een stand. Kom langs en doe mee aan onze fotowedstrijd, waarbij er tal van prijzen te winnen zijn. Onder andere van Petzl, Klean Kanteen en Stance. Uiteraard kan je op onze stand ook je eigen exemplaar van Far Out en WintersportGids ophalen.

Mount Expo 2018 omslagfoto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 − elf =