Win win win! Een Haglöfs Lava 90 duffel expeditietas

Haglofs Lava 90 duffel expeditietas
Haglofs Lava 90 duffel expeditietas

Ik ga op reis en ik neem mee… Deze handige Haglöfs Lava 90 duffel expeditietas van 90 liter waar al het nodige probleemloos in past! Als je de gelukkige winnaar van deze wedstrijd bent tenminste. 

Duffeltassen zoals de Haglöfs Lava 90 duffel expeditietas zijn bij avonturiers heel populair. Ooit ontwikkeld als handige, stevige en ruime tassen die naast de bekende ‘blauwe tonnen’ op de rug van ezels en yaks uitrusting vervoerde naar het basiskamp, zijn duffels nu een ideaal alternatief voor wie een stevige tas nodig heeft waarin extra veel materiaal past. In vergelijking met een rugzak kan je in een duffel van dezelfde omvang namelijk veel meer kwijt.

Uiteraard is een duffel niet bedoeld voor lang trektochten, maar voor heel wat buitenavonturen of als reisgezel is een duffel zeer geschikt. De Lava 90 duffel expeditietas van het hoogkwalitatieve outdoormerk Haglöfs is dan ook een van die items die je gewoon moet hebben. Hij houdt je spullen, droog en goed beschermd. En kan ook zelf tegen een stootje.

De Haglöfs Lava 90 duffel expeditietas bestaat uit een groot compartiment en een intern documentenvak. De bodem is met dubbele laag stof extra verstevigd. Het geheel heeft een supersterke rits en handige hengsels. Daarnaast kun je met behulp van de schouderbanden de Lava 90 ook als rugzak gebruiken. Dit kan handig zijn als je je handen onderweg even vrij wil hebben. Adviesverkoopprijs € 110. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Hoe kan je de Haglöfs Lava 90 duffel expeditietas winnen?

  1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Welk duurzaamheidslabel dragen de kleren, hardware, accessoires en schoenen van Haglöfs?

Tip: Het antwoord vind je op de website van Haglöfs onder het menu-item ‘Sustainability’. 

  1. Vul je antwoord en je gegevens vóór maandag 19 maart 2018 in op het wedstrijdformulier hieronder.
  2. Een onschuldige hand trekt maandag 19 maart de winnaars en maakt deze de volgende dag bekend.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.